MELANIJA TRAMP KAKVU DO SADA NISMO VIDELI: Bivša prva dama uz muža, kamere snimile kako se ZAPRAVO OSEĆA DOK PRATI DONALDA
Foto: RS/MPI / Capital pictures / Profimedia

video otkrio sve

MELANIJA TRAMP KAKVU DO SADA NISMO VIDELI: Bivša prva dama uz muža, kamere snimile kako se ZAPRAVO OSEĆA DOK PRATI DONALDA

Pop kultura -

Melanija Tramp prisustvovala je Republičkoj nacionalnoj konvenciji (RNC), gde je pratila supruga Donalda Trampa.

Tom prilikom nastupio je Kid Rok, a snimak na kome se vidi reakcija supruge američkog predsedničkog kandidata Donalda Trampa brzo je postao viralan na mrežama.

Melanija je jedva izdržala da ne prasne u smeh, a budući da nije imala predstavu da je u krupnom kadru mnogi su istakli da je na ovaj način pokazala svoje pravo lice.

Kako se zapravo Melanija oseća dok prati muža?

Melanija Tramp
foto: CHIP SOMODEVILLA / Getty images / Profimedia

Bivša prva dama, drži se po strani tokom žustre kampanje svog supruga. Ovo je bilo njeno retko pojavljivanje u javnosti, čak i nakon skandala, a čini se da su na ovaj način stavili tačku na šuškanja o njihovom braku.

Gotovo je nemoguće videti je u javnosti, a mnoge je iznenadila pojavljivanjem na konvenciji.

Sve je fascinirala svojim stajlingom, a publici nisu promakle njene čudne, ali pre svega simpatične reakcije na nastup poznatog muzičara.

53-godišnji muzičar Kid Rok, koji je inače otvoreni Trampov pristalica, na bini je izveo pesmu "American Bad Ass". Imao je i simptačin nastup, bar ako je suditi po Melanijinoj faci.

Melanija Tramp
foto: AP/Charles Rex Arbogast

Dok je pevao, kamera je snimala parlaleno i ljude u publici, a u jednom momentu ekran se zaustavio na lice Melanije Tramp.

Ova lepa 54-godišnjakinja imala je izraz lica koji govori više od 1.000 reči. Melanija je sedela u crvenoj haljini sa stisnutim usnama i činilo se kao da pokušava da potisne smeh.

Naravno, mnogobrojnim korisnicima mreža, ovakav potez bivše prve dame nije promakao, pa su usledili i brojni komentari.

- Melanija Tramp pokušava da se ne smeje Kidu Roku je najsmešnija stvar koju sam ikada video - glasio je jedan komentar na X, nekadašnjem Tviteru.

- Taj klip Kid Roka i zum Melanijine reakcije je čisto savršenstvo - dodao je drugi.

- Melanija ne može da veruje da je ovde. Kid Rok? Amber Rouz? Hulk Hogan? Dejna Vajt? Kakva gomila gubitnika - glasio je treći komentar.

Bez sumnje ovaj snimak pokazao je drugu stranu Melanije Tramp, koju do sada nismo imali prilike da vidimo, a zahvaljujući kojem imamo malo bliži uvid u njen odnos sa Trampom.

Video, koji je postao viralan na društvenim mrežama, pojavio se neposredno pre nego što je američki predsednik Džo Bajden objavio da se povlači iz predsedničke trke.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

08:50

TRAMP SPREMA AMERIKU ZA TREĆI SVETSKI RAT? Najavio gradnju GVOZDENE KUPOLE! - Da nijedan neprijatelj ne može da nas pogodi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track