ODREKAO SAM SE KOKAINA, TABLETA, ALI JEDNE STVARI NE MOGU i NEĆU: Slavni zavodnik otvoreno o mučnoj borbi sa porocima i depresiji
Foto: Profimedia

iskreno

ODREKAO SAM SE KOKAINA, TABLETA, ALI JEDNE STVARI NE MOGU i NEĆU: Slavni zavodnik otvoreno o mučnoj borbi sa porocima i depresiji

Pop kultura -

Komičar Pit Dejvidson održao je nastup u Atlantik Sitiju u okviru turneje "Pete Davidson: Rehab Tour" tokom koje je otvorio svoju zavisnost od droge.

Slavni zavodnik borbi sa narkoticima

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako kaže, odvikao se od nekih težih droga, ali ne može da prestane da koristi marihuanu.

- Ne mogu da odustanem od marihuane. To je sve što mi je ostalo. Konzumirao sam kokain i ketamin i sve tablete. Ostala mi je samo marihuana, tako da da, uskoro će biti gotovo. Nisam još odustao od toga - rekao je on tokom nastupa, prenosi Dejli mejl.

Prošle godine je otkriveno da je Pete koristio ketamin za depresiju sa kojom se borio otkako je njegov otac poginuo u terorističkom napadu 11. septembra. Tada je Dejvidson otkrio da je konzumirao ketamin, koji se koristi za smirenje konja.

U to vreme, Pit je završio rehabilitaciji za PTSP i granični poremećaj ličnosti.

Pit Dejvidson
foto: Profimedia

Poznati komičar je uvek bio otvoren po pitanju svojih mentalnih problema. Pre dve godine je izjavio da je "sve vreme bio u depresiji“.

- Probudim se depresivan. Dotaknuo sam dno kada se ljudi uplaše za moj život i moram da odem, a onda moram da se pokupim. Mislim da sam dotaknuo dno nekoliko puta - rekao je tada.

Teška saobraćajna nezgoda

On je na svom nastupu prvi put govorio o saobraćajnoj nesreći koju je imao prošle godine. Zatim je automobilom udario u kuću, a sa njim je u kolima bila i njegova bivša devojka Čejs Sui Vonders.

Pit Dejvidson
foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Komičar je vozio velikom brzinom i nije video znak za zaustavljanje, a zatim je odlučio da se zaleti u kuću kako ne bi udario pešaka koji se nalazio u blizini.

- Video sam kuću i rekao sam, 'Mislim da ne možeš da umreš ako udariš u kuću' U serijama obično prolaze kroz nju. Tako da sam skrenuo, ciljao na kuću i čak dobro pogodio garažu - rekao je.

Pit Dejvidson
foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

On je dodao da se plašio da će završiti u zatvoru, ali je kasnije shvatio da nije bio pijan i da nikoga nije povredio. Za kaznu je morao da odradi 50 sati društveno korisnog rada i kurs bezbedne vožnje.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/I.M.)

Bonus video:

00:50

ĆALETOV SIN KOJI JE SLUPAO ZLATNI PORŠE POŽELJAN NA ESTRADI: Razotkrio pevačicu da je od MAKROA tražila pomoć da se PROBIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track