MESIJEVA SUPRUGA U TANGAMA UŽIVA NA JAHTI: Vrela Antolena razbuktala maštu muškom rodu u minijaturnom bikiniju, a OBLINE KIPE
Foto: Instagram/antonelaroccuzzo

antonela gori

MESIJEVA SUPRUGA U TANGAMA UŽIVA NA JAHTI: Vrela Antolena razbuktala maštu muškom rodu u minijaturnom bikiniju, a OBLINE KIPE

Pop kultura -

Argentinski fudbaler Lionel Mesi i njegova atraktivna supruga Antonela Rokuco uživaju na porodičnom odmoru.

Antonela gori

Poznati par uživa na luksuznoj jahti, a lepa Antonela podelila je na društvenim mrežama delić atmosfere.

I dok su se nizali kadrovi sa porodičnog odmora, svima je za oko zapala neverovatna linija žene slavnog fudbalera. Niko nije ostao imun na Antonelin izgled u ružičastom tanga bikiniju koji je savršeno istakao njenu vitku figuru i zanosne obline.

Ni Mesi nije "za bacanje", ponosno je pozirao u crvenim kupaćim gaćama, a ovog leta njegov "modni dodatak" je ortopedska čizma na nozi.

Ljubavna priča

Antonela Rokuco, Lionel Mesi
foto: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Inače, Mesi je svoju sadašnju suprugu upoznao dok je još bio dete, s pet-šest godina, a već joj je s devet rekao da je zaljubljen u nju. Upoznali su se zahvaljujući Antonelinom rođaku, koji je Mesijev najbolji prijatelj. Ipak, s 13 je morao da ode iz zemlje.

"Zamislite da se sa svojom porodicom s 13 godina preselite na novi kontinent i svačija budućnost zavisi od vas. Bilo je to komplikovano vreme. S jedne strane, bilo je spektakularno doći i igrati u Barseloni.

Antonela Rokuco
foto: mpi04 / imago stock&people / Profimedia

S druge strane, bilo je teško ostaviti sve iza sebe: prijatelje, ostatak porodice, detinjstvo. Stigli smo u zemlju u kojoj nisam imao ništa. Počeo sam praktično od nule", rekao je jednom prilikom Mesi u intervjuu.

I on i Antonela su nastavili sa svojim životima. Lionel je izgradio fudbalsku karijeru, a Antonela se posvetila obrazovanju. Upisala je stomatologiju i uplovila u emotivnu vezu s drugim muškarcem, ali sudbina je uplela prste i spojila ih zbog tragičnog događaja.

Antonela Rokuco, Antonela Rokuzo
foto: Instagram/ antonelaroccuzzo

Naime, Antonelin najbolji prijatelj poginuo je 2005. godine. Zbog te tragedije pala je u depresiju, prestala je da ide na fakultet, zbog čega je Mesi došao nazad u Argentinu da bi joj bio podrška. U međuvremenu je ona ostavila dečka i dala šansu, a ostalo je istorija.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track