VODITELJKA U TESNIM HELANKAMA ODUŠEVILA: Svi oduševljeni njenom transformacijom, struk došao do izražaja, a OVAKO JE USPELA
Foto: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

promene promene

VODITELJKA U TESNIM HELANKAMA ODUŠEVILA: Svi oduševljeni njenom transformacijom, struk došao do izražaja, a OVAKO JE USPELA

Pop kultura -

Paparaci su nedavno uhvatili voditeljku Opru Vinfri na ulici, a nove fotografije pokazale su njenu zanosnu liniju koju je dovela do savršenstva bez uzimana "zabranjenog" leka za mršavljenje.

Protiv medicinskih pomagala

Opra Vinfri
foto: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Opra je ranije istakla da neće uzimati Ozempic ili slična medicinska pomagala kako bi smršala, ali nove fotografije pokazuju neverovatnu transfomraciju.

Voditeljka je u tesnim helnakama otišla do prodavnice, kada ju je usnimio paparaco, a njen izgled oduševio je sve.

Kako prenosi Dejli mejl, voditeljka nastavlja da brani upotrebu "pomagala" za gubitak težine.

Opra Vinfri
foto: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia

Opra je u svom dokumentarcu napala ljude koji ponižavaju one koji koriste lekove za mršavljenje, zatim je priznala da je koristila Ozempic i otkrila neka svoja traumatična sećanja iz perioda kada je bio malo više kilograma.

- Džoan Rivers me je osramotila u emisiji. Okrenula se iza voditeljskog stola i pitala me: 'Reci mi, zašto si tako debela?'... na nacionalnoj televiziji. Rekla sam: 'Pa, ja jednostavno volim.' čips, Džoane.' Na šta je ona odgovorila: 'Ne, sram te bilo! - prisetila se voditeljka.

Tajna njenog izgleda

Opra pre mršavljenja
Opra pre mršavljenjafoto: Profimedia

Nakon impresivnog gubitka težine od preko 20 kilograma, mnogi su bili znatiželjni oko tajne iza njenog vitkog izgleda. Vinfri je jasno stavila do znanja da se nije oslanjala na popularne lekove za mršavljenje koji su u trendu poslednjih meseci.

Otvoreno je podelila svoje putovanje ka boljem zdravlju, naglašavajući važnost uravnotežene ishrane i redovne vežbe.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track