SLAVNI GLUMAC MORAO LIČNO DA TRAŽI DOZVOLU ZA MADONINU PESMU: "Pitao sam kako smem da joj se obraćam", evo o čemu je reč
Foto: Pablo PORCIUNCULA / AFP / Profimedia

SLAVNI GLUMAC MORAO LIČNO DA TRAŽI DOZVOLU ZA MADONINU PESMU: "Pitao sam kako smem da joj se obraćam", evo o čemu je reč

Pop kultura -

Rajan Renolds je ispričao kako je dobio odobrenje od Madone da koristi njen singl "Like a Prayer", iz 1989. godine, u njegovom novom filmu "Dedpul i Vulverin", ali i kako su njeni komentari znatno poboljšali scenu u kojoj će se njena numera koristiti.

Glumac je u nedavno objasnio da su on i režiser filma, Šon Levi, imali "lični sastanak sa Madonom" kako bi pop ikoni pokazali sekvencu u kojoj će se pesma koristiti u filmu.

"Madona ne licencira jednostavno samo pesmu, a posebno ta pesma nije licencirana. Dakle, bila je velika stvar tražiti je i svakako veća stvar koristiti je u filmu... Otišli ​​smo i sastali se sa njom i pokazali joj kako se koristi, gde i zašto," objasnio je glumac.

Rajan Rejnolds
foto: Printscreen YouTube

Levi je dodao da je izgledalo kao da se par "sreće sa kraljevskom osobom" kada su se družili sa pevačicom.

"Čak sam i pitao nekoga ko je radio sa njom - "Da li mi je dozvoljeno da samo kažem Madona? Na primer, 'Zdravo, Madona?'" To je bilo jedno od najvećih uzbuđenja u mom životu - prisetio se Renolds, prenosi Blic.

Renolds je takođe otkrio da je Madona dala povratne informacije i komentare kako da se scena u kojoj se čuje njena pesma može poboljšati.

"I dala je sjajne komentare. Ona je gledala scenu i, ne šalim se, samo je rekla: "Moraš da uradiš ovo, ovo i ovo u ovom trenutku i za sve je bila prokleto u pravu," istakao je glumac.

Madona
foto: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sinoć je u Njujorku održana svetska premijera Marvelovog najnovijeg nastavka "Dedpul i Vulverin".

Reditelju Šonu Leviju na crvenom tepihu pridružili su se glavni akterti, glumci Hju Džekman i Rajan Renolds, kao i Ema Korin, Morena Bakarin, Rob Dilejni i drugi, a među posebnim zvanicama bili su i muzičarka Avril Lavinj, model Điđi Hadid, Madona, američki voditelj i komičar Džimi Falon itd.

(Kurir.rs/Informer/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track