MANEKENKA IZBACILA GOLU NOGU I POPRSJE: Uhvaćena je dok ulazi na jahtu, a svi se pitaju gde je njen 20 godina stariji momak (FOTO)
Foto: Sameer Al-Doumy / AFP / Profimedia

MANEKENKA IZBACILA GOLU NOGU I POPRSJE: Uhvaćena je dok ulazi na jahtu, a svi se pitaju gde je njen 20 godina stariji momak (FOTO)

Pop kultura -

Britanska manekenka Nilam Džil (29) uvaćena je od strane paparaca dok je sa prijateljima ulazila u privatnu jahtu na plaži 55 u Sen Tropeu na Azurnoj obali.

Kao i obično, Nilam je izgledala savršeno. Nosila je dugu šarenu haljinu, neobičnog valovitog printa, sa šlicem dugim do kuka, pa je njega duga noga ponovo fanove ostavila bez daha.

Nilam Džil
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U haljini dubokog dekoltea, pokazala je svoju vitku liniju, a nije nosila ni gram šminke. Sa odevnom kombinacijom uklopila je krupne tamne sunčane naočare, a kosu je pustila da joj slobodno vijori na vetru.

Naime, Nilam je prošle godine na istom mestu viđena sa njenim navodnim 20 godina starijim momkom i glumcem, Leonardom Dikapriom, pa se sada postavlja pitanje zašto nije sa njom?

Nilam Džil
foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Nilan Džil je britanska manekenka iz Koventrija, koja je postala najpoznatija manekenka indijskog porekla, proslavljena na sceni Bolivuda. Takođe je prva manekenka koja je, pre 10 godina, učestvovala u Burberijevoj kampanji, nakon čega su joj bila otvorena sva vrata u svetu mode.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track