OVO JE PRVA ŽENA VOJINA ĆETKOVIĆA: Glumac pre Slobode ljubio lepu srpsku voditeljku, posle razvoda SPAKOVALA KOFER I OTIŠLA PREKO
Foto: Ana Paunković

prava je lepotica

OVO JE PRVA ŽENA VOJINA ĆETKOVIĆA: Glumac pre Slobode ljubio lepu srpsku voditeljku, posle razvoda SPAKOVALA KOFER I OTIŠLA PREKO

Pop kultura -

Bivša žena Vojina Ćetkovića i dalje je prava lepotica, a godine su za nju samo broj. Nakon razvoda od glumca spakovala je kofere i otišla u Francusku, gde i danas živi.

Vojin Ćetković
foto: Nemanja Nikolić

Nataša Milovanović javnosti je poznata kao omiljena voditeljka Trećeg kanala. Glumac je bio njena prva velika ljubav, a kao bomba je u javnosti odjeknula vest o njihovom venčanju 2001. godine.

Ipak, ljubav je bila kratkog daha, te su se posle par godina razveli. Nakon tačke koju su stavili na odnos, Nataša je spakovala kofere i odselila se u Pariz, gde je dosta radila na svom obrazovanju i otpočela neki potpuno drugačiji život.

Nataša Milovanović
foto: Fejsbuk

Veoma retko se oglašava za medije, a u jednom od poslednjih koji je dala 2007. godine otkrila je tek koji detalj.

- Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene - rekla je tada Nataša.

Vojin u braku sa Slobodom

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
foto: Dragana Udovičić

Sa druge strane, Vojin godinama uživa u skladnom braku sa glumicom Slobodom Mićalović, a kruna njihove ljubavi su upravo dve ćerke bliznakinje.

Nataša sa koleginicama sa Trećeg kanala
Nataša sa koleginicama sa Trećeg kanalafoto: Privatna Arhiva

Inače, Nataša je prošle godine bila u Srbiji. Tada je uživala u društvu Marije Kilibarde i Irine Vukotić, a Irina je fotografiju iz izlaska podelila na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:47

KURIR PAPARACO: Pijani Marić lomio čaše! A evo koga grli Sloboda dok je Vojin NE GLEDA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track