NAJLEPŠA PENZIONERKA SVETA PLENI U MINIJATURNOM BIKINIJU: Vitkim telom UPECALA SINA MULTIMILIONERA, a sada se baškari na plaži
Foto: msb / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

gori

NAJLEPŠA PENZIONERKA SVETA PLENI U MINIJATURNOM BIKINIJU: Vitkim telom UPECALA SINA MULTIMILIONERA, a sada se baškari na plaži

Pop kultura -

Ko kaže da plaža ne može biti modna pista? Bivši supermodel Alesandra Ambrozio (43) iskoristila je onaj u Brazilu da prošeta u malom crnom kupaćem kostimu, dok je još jednom podsetila zašto slovi za jednu od najlepših žena na svetu.

Ambrozio u izazovnom bikiniju
Ambrozio u izazovnom bikinijufoto: msb / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mali kupaći kostim istakao je njenu vitku figuru, a mnogi nisu mogli da veruju koliko dobro izgleda. A čini se da je ova najlepša penzionerka sveta, koja se sa 36 godina oprostila od sveta manekenstva, itekako svesna svog lepog izgleda, pa je sa osmehom na licu prošetala plažom i zavodljivo se izvijala.

Upecala sina multimilionera

Bivša Viktorijin anđeo je primećena kako uživa u romantičnom odmoru na Ibici sa 39-godišnjim Aleksandrom Smurfitom ranije ovog meseca.

sa 39-godišnjim Aleksandrom Smurfitom
sa 39-godišnjim Aleksandrom Smurfitomfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovo romantično druženje došlo je usred glasina da je raskinula sa dečkom Ričardom Lijem, a čini se da nije ni razmišljala o njemu dok se sunčala u Florijanopolisu, u južnom Brazilu.

Čini se da joj se na ovom odmoru nisu pridružila deca, ćerka Anja i sin Noa, koje je dobila sa bivšim partnerom Džejmijem Mazurom. Lepota i preduzetnik bili su u vezi 10 godina, pre nego što su raskinuli 2018.

Burne ljubavi

Zanosna figura
Zanosna figurafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon toga, od 2018. do 2020. bila je u vezi sa Nikolom Odijem, a zatim je 2021. počela da izlazi sa kolegom manekenkom Lijem. Njih dvoje su bili zajedno dve godine, a onda je u septembru 2023. procurila vest da su raskinuli. U to vreme, izvor je za Dejli mejl otkrio da su na 'pauzi' i da je 'malo verovatno' da se pomire.

Alesandra Ambrosio
foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

Ali samo mesec dana kasnije, njih dvoje su viđeni kako razmenjuju privrženost dok su šetali Njujorkom, što je ponovo pokrenulo glasine da su se pomirili. Njihov status veze trenutno nije poznat, jer od tada nisu viđeni zajedno.

sa 39-godišnjim Aleksandrom Smurfitom
sa 39-godišnjim Aleksandrom Smurfitomfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Najnovije fotografije sa praznika podstakle su glasine da je ona sada u vezi sa 39-godišnjim sinom multimilionera irskog biznismena ser Majkla Smurfita, Aleksandrom, sa kojim se zabavljala na Ibici.

(Kurir.rs/Jutrarnji.hr/I.M.)

Bonus video:

02:25

KURIR U POSETI BAKA MILENI, NAJSTARIJOJ SRPKINJI U GNJILANU! Hoće da im prodam kuću, pitam ih što niste tražili od Miloševića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track