EVO KOLIKO KOŠTA HALJINA JELENE ĐOKOVIĆ: Novakova supruga u ležernom izdanju plenila u Parizu, a kreaciju je skoro NEMOGUĆE KUPITI
Foto: Pritnscreen

jelena plenila

EVO KOLIKO KOŠTA HALJINA JELENE ĐOKOVIĆ: Novakova supruga u ležernom izdanju plenila u Parizu, a kreaciju je skoro NEMOGUĆE KUPITI

Pop kultura -

Jelena Đoković u pratnji svog supruga Novaka prisustvovala je specijalnom događaju u organizaciji Vogue Adria u Parizu. Poznata lica iz sveta sporta prisustvovali su ovoj večeri, a luksuznih taoleta nije manjkalo.

Novak Đoković
foto: Kurir

Međutim, klda su se pojavili na ulazu u čuveni hotel, činilo se da je sve stalo. Razlog je definitivno bilo Jelenino izdanje.

Supruga najboljeg tenisera za ovu priliku izabrala jednostavnu, belu haljinu kojom je mamila poglede.

Reč je o modelu koji odgovara svačijoj građi, a mogu da je nose čak i one dame koje ne preferiraju haljine. Jelena je uz nju uparila sandale u bež boji, braon torbicu i diskretan nakit.

Haljina je kreacija modne kuće "Aleksandar MekKvin" i kreće se po ceni od 1.890 evra. Na nekim sajtovima se kreće i do 2.000 evra, ali je na mnogim rasprodata, dok se na drugim teže nalazi veličina.

Novak je za ovu priliku izabrao ležerno izdanje, ali mnogi su komentarisali crvene Novakove naočare.

Novak Đoković
foto: mihanomimosa/instagram

Snimatelji i fotografi zabeležili su trenutke koji jasno pokazuju koliko je Jelena oduševila prisutne. Ćaskala je sa Anom Vintur, svetskom urednicom magazina Vogue, a taj video postao je viralan na mrežama.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

03:32

NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ OBORILI INTERNET! Pojavili se na svečanosti u Parizu i ZAPALILI javnost! Svi pričaju o srpskom paru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track