BRIŽIT MAKRON U ODELU KOJE JE NAJBOLJI PRIMER DNEVNE ELEGANCIJE: Plenila otmenošću u Parizu uoči otvaranja Olimpijskih igara
Foto: Harsin Isa/Pool/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

monda ikona

BRIŽIT MAKRON U ODELU KOJE JE NAJBOLJI PRIMER DNEVNE ELEGANCIJE: Plenila otmenošću u Parizu uoči otvaranja Olimpijskih igara

Pop kultura -

Uoči početka Olimpijskih igara, koje se otvaraju danas, Emanuel i Brižit Makron, frnacuski predsednički par, otvorili novi muzej "Maison de l'Élysée", koji će tokom OI biti besplatan za posetioce.

Tom prilikom prva dama Francuske (Brižit Makron) oduševila je modnim izborom, a svojom pojavom plenila je ulicama Pariza.

Prva dama Francuske izabrala je moćno žensko odelo, a iako je ovo donekle predvidiv modni izbor. Međutim ona se odlučila da sve malo začini prvim letnjim nijansama, ali onima koje su sinonim za luksuz.

Brižit Makron plenila u moćnom odelu
Brižit Makron plenila u moćnom odelufoto: Harsin Isa/Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slavna 71-godišnjakinja uskočila je u uske pantalone i strukirani sako, odnosno onaj blago predimenzioniranog kroja i sa naramenicama.

Prugasti dezen dodatno je izdužio njenu figuru, kombinuju bele i svetlozelene prugice uz dodatak crvenih, krivudavih linija.

Inače, Brižit Makron je poput pravih Parižanki sinonim za eleganciju i otmenost, a o njenim odevnim kombinacijama priča se danima.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:34

Makron dočekao Vučića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track