SVI JE ZNAJU KAO NECINU DRUGARICU VESNU IZ "SREĆNIH LJUDI": Nakon ove uloge napustila je glumačke vode, a sada se bavi ovim poslom
Foto: Printskrin Youtube

nekad i sad

SVI JE ZNAJU KAO NECINU DRUGARICU VESNU IZ "SREĆNIH LJUDI": Nakon ove uloge napustila je glumačke vode, a sada se bavi ovim poslom

Pop kultura -

Kultna serija "Srećni ljudi" počela je sa emitovanjem 1993. godine. Uz nju su odrastale brojne generacije, a i danas se govori o popularnoj porodici Golubović.

srećni ljudi, serija
foto: Kurir TV

Pored glavnih likova poput Vukašina i Lole Golubović, njihove dece Đine i Nece, veliku pažnju privukla je i mala devojčica Vesna koja je bila Necina drugarica i simpatija. Iako sporedan lik, uspela je da osvoji srca publike. Ova devojčica je prikazana kao dobroćudna, empatična i veoma emotivna što je kod fanova serije izazvalo posebne emocije.

Andreja Koršić
foto: Printscreen/Facebook

Decenijama nakon emotivanja serije, mnogi su se zapitali šta se desilo sa malom Vesnom? Ovu devojčicu igrala je Andreja Koršić koja se nije zadržala u glumačkim vodama.

Godinama kasnije, ona je ljubav pronašla u pozorištu i posvećena je producentskom poslu. Stasala je u prelepu ženu koja živi povučenim, umetničkim životom i o njoj se mnogo toga i ne zna.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:58

NOVA HIT SERIJA PRSTEN SUDBINE IZAZVALA JE PRAVU POMETNJU! Ovo su prve reakcije gledalaca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track