DŽENIFER ANISTON ZGROŽENA IZJAVOM TRAMPOVE DESNE RUKE: Uvredio žene koje NEMAJU DECU, glumica mu ŽESTOKO UZVRATILA (FOTO)
Foto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

I SAMA SE BORILA ZA POTOMSTVO

DŽENIFER ANISTON ZGROŽENA IZJAVOM TRAMPOVE DESNE RUKE: Uvredio žene koje NEMAJU DECU, glumica mu ŽESTOKO UZVRATILA (FOTO)

Pop kultura -

Američki senator Džej Di Vans je pre tri godine komentarisao potpredsednicu Kamalu Haris i nazvao je "ženom s mačkama i bez dece koja je nesrećna u svom životu". Njegov komentar je ovih dana ponovo počeo da se širi društvenim mrežama, nakon čega se oko svega oglasila glumica Dženifer Aniston.

Aniston je na Instagramu kritikovala Vansa, koji se takmiči kao potpredsednički kandidat Donalda Trampa na izborima 2024. godine.

Dženifer Aniston
foto: Printscreen Instagram

"Ne mogu da verujem da ovo dolazi od potencijalnog potpredsednika SAD. Sve što mogu da kažem je... Gospodine Vans, molim se da će vaša ćerka imati dovoljno sreće da rodi decu jednog dana. Nadam se da neće morati da se okrene vantelesnoj oplodnji kao drugoj opciji. Zato što i to pokušavate da joj oduzmete", napisala je uz video senatorove kontroverzne izjave.

Dženifer Aniston
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Džej Di Vans je tada rekao i da "celu budućnost Demokrata kontrolišu ljudi bez dece". Inače, Vans ima troje dece, sinove Evana i Viveka i ćerku Mirabel. Haris je maćeha dvoje dece, Kolija i Ele.

Dženifer Aniston je uvek otvoreno pričala o problemima s plodnošću i više puta je govorila o tome da je pokušavala da dobije dete. Otkrila je i da je isprobala nekoliko metoda kako bi zatrudnela.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

"Prošla sam kroz vantelesnu oplodnju, pila sam kineske čajeve, šta god. Sve sam uložila u to. Dala bih sve da mi je neko rekao da zamrznem jajašca i da tako sebi učinim uslugu. O tome ni ne razmišljaš. Tako da, evo me danas. Brod je isplovio", rekla je jednom prilikom.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track