LEJDI GAGA NA OTVARANJU OLIMPIJSKIH IGARA: U KABARE IZDANJU bacila PARIZ U TRANS - Plesači joj SKINULI HALJINU, a onda....
Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

spektakl

LEJDI GAGA NA OTVARANJU OLIMPIJSKIH IGARA: U KABARE IZDANJU bacila PARIZ U TRANS - Plesači joj SKINULI HALJINU, a onda....

Pop kultura -

Pevačica Lejdi Gaga održala je maestralni performans na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu.

Pojavila se u elegantnoj crnoj haljini sa dugačkim šlepom, a onda je usledio spektakl. Plesači su pevačicu maltene "skinuli na sceni", a ona je ostala u korsetu i uskom šortsu. Energičan nastup u vidu kabarea publika na Seni. je oduševljeno pozdravila.

Lejdi Gaga na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu
Lejdi Gaga na otvaranju Olimpijskih igara u Parizufoto: John Walton / PA Images / Profimedia

Lejdi Gaga pevala je pesmu Edit Pjaf „La Vie En Rose“, što je već učinila u filmu „Zvezda je rođena“ 2018. godine.

Pevačica je priredila energični nastup i još jednom pokazala da je skajan performer. U jednom trenu sela je za klavir, da bi već u narednom bila na drugom kraju scene.

Na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu nastupiće oko tri hiljade plesača, glumaca, muzičara u okviru muzičkog dela ceremonije. Na levoj i desnoj obali Sene biće stacionirano oko 300 frizera i 200 kostimografa. Očekuje se da događaj prati 326 hiljada gledalaca.

Umetnički direktor ceremonije otvaranja OI pozorišni reditelj Tomas Žoli istakao je da želi da napravi najveći spektakl na svetu. Dekor, kako je rekao, nije potreban jer je Pariz „najlepša scenografija na svetu“.

(Kurir./M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track