ALISA JE PROGLAŠENA ZA NAJPOŽELJNIJU SPORTISTKINJU OLIMPIJSKIH IGARA:Lepotica otkrila da su joj nudili OGROMAN NOVAC da OVO uradi!
Foto: Printscreen / Instagram / Alica Schmidt

morala je da odbije

ALISA JE PROGLAŠENA ZA NAJPOŽELJNIJU SPORTISTKINJU OLIMPIJSKIH IGARA:Lepotica otkrila da su joj nudili OGROMAN NOVAC da OVO uradi!

Pop kultura -

Nemačka atletičarka Alisa Šmit ponela je epitet najseksepilnije sportistkinje na Olimpijskim igrama u Parizu

Šmit je deo nemačke štafete 4×400 metara koja je u maju ostvarila olimpijsku normu i obezbedila učešće na Igrama. Izuzetno je popularna na društvenoj mreži Instagram, dovoljno je da je pogledate i biće vam jasno zašto je uvek u centru pažnje. Ova devojka je van tartan staze poznata i po modelingu, a na Instagramu je prati oko pet miliona ljudi i dva miliona na TikToku. Razlog su naravno i njene fotografije kojima oduševljava svoje pratioce.

Alisa Šmit
Alisa Šmitfoto: Instagram/alicasmd

Nema dileme da će joj broj pratilaca dodatno skočiti posle Olimpijskih igara i statusa najseksepilnije sportistkinje u Parizu.

Odbila ogroman novac za reklamu

Alisa Šmit nedavno je otkrila je da je odbila ogroman novac za reklamu koja joj se nije dopala.

Nemačka atletičarka se u prošlosti žalila zbog slabe zarade koju od sporta imaju ona i njene kolege i koleginice.

- U principu, moram vam reći da većini nemačkih atletičara nije lako da žive od sporta. Naravno da na takmičenjima može da se zaradi, ali na većini nema zarade. Lično, ne bih mogla da živim od tih iznosa jer za sva takmičenja imate putne i hotelske troškove koji nisu uvek pokriveni. Moramo da imamo vanrednu zaradu kako bismo stvorili drugi izvor prihoda - pričala je Alisa.

(Kurir.rs/M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track