PRVA DAMA FRANCUSKE ZABLISTALA NA OTVARANJU OLIMPIJSKIH IGARA: Svi govore o kaputu Brižit Makron!
Foto: ISA HARSIN / Sipa Press / Profimedia

MODNI ZADATAK

PRVA DAMA FRANCUSKE ZABLISTALA NA OTVARANJU OLIMPIJSKIH IGARA: Svi govore o kaputu Brižit Makron!

Pop kultura -

Svečano otvaranje Olimpijskih igara u Parizu održava se spektakularnim defileom sportskih delegacija na Seni. Kao domaćini, predsednik Francuske Emanuel Makron i njegova supruga, prva dama Brižit prisustvovali su ceremoniji.

Emanuel i Brižit Makron
Emanuel i Brižit Makronfoto: ISA HARSIN / Sipa Press / Profimedia

Sve oči su bile uprte u Brižit koja je još jednom pokazala fantastičan osećaj za modu. S obzirom na to da je u Parizu ceo dan kišovito vreme, ona se odlučila za elegantan bež kaput. Jednostavno kopćanje akcentovalo je njen struk. Brižit je za ovu priliku diskretno skupila kosu u pundđu te je sav fokus bio na kaputu i njenim očima.

Moćan stil prve dame Francuske

Uoči početka Olimpijskih igara Emanuel i Brižit Makron, frnacuski predsednički par, otvorili novi muzej "Maison de l'Élysée", koji će tokom OI biti besplatan za posetioce. Tom prilikom prva dama Francuske (Brižit Makron) oduševila je modnim izborom, a svojom pojavom plenila je ulicama Pariza.

Prva dama Francuske izabrala je moćno žensko odelo, a iako je ovo donekle predvidiv modni izbor. Međutim ona se odlučila da sve malo začini prvim letnjim nijansama, ali onima koje su sinonim za luksuz.

(Kurir.rs/M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track