"OVO JE NEČUVENO I SKANDALOZNO" Lejdi Gagu razapinju na mrežama zbog nastupa na otvaranju OI: "Pa što su je onda dovodili u Pariz"
Foto: Aris MESSINIS / AFP / Profimedia

OŠTRE KRITIKE

"OVO JE NEČUVENO I SKANDALOZNO" Lejdi Gagu razapinju na mrežama zbog nastupa na otvaranju OI: "Pa što su je onda dovodili u Pariz"

Pop kultura -

Olimpijske igre u Parizu otvorene su sinoć svečanom ceremonijom, a tim povodom među prvim izvođačima nastupila je legendarna Lejdi Gaga.

Gaga je pevala na francuskom pored reke Sene uz gomilu plesača, a bila je obučena u crni bodi i nosila je ukrase s roze perjem.

Međutim, uprkos tome što je nastup bio spektakularan, gledaoci su na društvenim mrežama žestoko kritikovali izvedbu američke zvezde.

Naime, Lejdi Gaga je imala tehničkih poteškoća što je mnoge naljutilo.

''Sjajna izvedba Lejdi Gage. Šteta što su Francuzi zaboravili da naprave tonsku probu pre toga'', ''Lejdi Gaga ne nastupa pred malom publikom na stadionu, već na platformi pored reke. Zvuk je užasan, jednostavno se gubi u ogromnom otvorenom prostoru umesto da odjekuje'', ''Ne znam kakav je to bio nastup, ali definitivno je njen najgori ikad'', ''Lejdi Gaga čak nije ni je*ena Francuskinja. Ovo je kao da je Bad Bunny pevao dok su se održavale Olimpijske igre u Kolumbiji'', ''Francuski joj je grozan'', samo su neke od brojnih kritika na društvenim mrežama.

Još jedna u nizu zamerki koje se tiču nastupa Lejdi Gage na otvaranju Olimpijskih igara jeste ta što je njen performans snimljen nekoliko sati unapred, te je naknadno emitovan u programu tokom svečane ceremonije.

Lejdi Gaga
foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Jedan od razloga zbog čega su se organizatori odlučili na taj potez je kiša koja je padala u Parizu tokom cele ceremonije otvaranja. S obzirom na to da ja Gaga nosila raskošne kostime prepune perja, nisu želeli da prepuštaju ništa slučaju pa su ceo nastup snimili unapred.

I ovo je naišlo na osudu mnogih njenih obožavalaca koji su na društvenoj mreži X delili slike sa njenog nastupa uz komentare negodovanja.

Lejdi Gaga
foto: Aris MESSINIS / AFP / Profimedia

"Ako su svi mogli da pevaju i defiluju po kiši mogla je i ona", "Ovo je nečuveno i skandalozno", "Pa što su je onda dovodili u Pariz? Mogla je taj nastup da snimi i u Los Anđelesu", samo su neki od komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

Svečanu ceremoniju svojim nastupom zatvorila je Selin Dion, koja je nastupila posle pauze duge četiri godine.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

01:17

PRIČA O ČOVEKU KOJI JE OSNOVAO PRVI FUDBALSKI KLUB U SRBIJI! Jović sa 4 oficira predvodio put na Olimpijske igre 1912. godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track