MELANIJA TRAMP OBJAVLJUJE MEMOARE: Najavljuje lične priče i dosad NEVIĐENE privatne fotografije, a naslov je KRATAK I EFEKTAN
Foto: EPA/Jim Lo Scalzo

NA JESEN

MELANIJA TRAMP OBJAVLJUJE MEMOARE: Najavljuje lične priče i dosad NEVIĐENE privatne fotografije, a naslov je KRATAK I EFEKTAN

Pop kultura -

Bivša prva dama Amerike, Melanija Tramp, ove jeseni objavljuje memoare pod nazivom "Melanija". Njena kancelarija ih opisuje kao snažnu i nadahnutu priču o ženi koja je utrla sopstveni put, premostila sve nedaće i "definisala ličnu izuzetnost", objavili su američki mediji.

Ovo su prvi memoari Melanije Tramp, koja je uglavnom odsutna iz javnosti dok se njen suprug Donald Tramp bori za povratak u Belu kuću.

Melanija Tramp
foto: AP Andrew Harnik

Ne zna se hoće li knjiga izaći pre izbora

Memoare "Melanija" objaviće izdavačka kuća Skyhorse Publishing, koja je već objavila knjige bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija, velikog pristalice Trampa, i advokata Alana Deršovica.

Skyhorse je takođe sarađivao s nezavisnim kandidatom za predsedničku trku Robertom F. Kenedijem Džuniorom i bivšim Trampovim savetnikom Majklom Koenom, koji je na kraju postao jedan od njegovih žestokih kritičara.

Melanija Tramp
foto: Brynn Anderson / UPI / Profimedia

Kancelarija Melanije Tramp nije precizirala datum objave memoara i nije spomenula hoće li knjiga izaći pre predsedničkih izbora 5. novembra.

Bivša prva dama "poziva čitaoce u svoj svet, nudeći intiman portret žene koja je živela, a i sada živi izuzetan, neuobičajen život", stoji u najavi knjige. "Melanija" obiluje ličnim pričama i porodičnim fotografijama koje dosad nije podelila s javnošću.

Melanija privlači pažnju gde god se pojavi

Melanija Tramp, treća supruga Donalda Trampa, zagonetna je ličnost koja privlači pažnju otkad je njen suprug 2016. krenuo u pohod na Belu kuću.

Donald Tramp, Melanija Tramp
foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Uvek je brižno čuvala svoju privatnost, čak i kada je obavljala dužnost prve dame, fokusirala se na odgajanje sina Barona i unapređivala je inicijativu Be Best za društveno, emocionalno i fizičko zdravlje dece.

Ove godine je prisustvovala događaju uoči početka predsedničke kampanje supruga Donalda i pojavila se na prošlonedeljnoj Republikanskoj nacionalnoj konvenciji (RNC), ali uglavnom se klonila predsedničke kampanje pa tako, suprotno tradiciji, nije održala ni govor na RNC.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S.)

Bonus video:

04:10

DONALD TRAMP JE DŽON VEJN OVOG DOBA, PREDNOST JE OGROMNA! Eksperti: Postoji način da se trka izjednači? Mišel Obama je KLJUČNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track