OGLASILA SE KEJT MIDLTON: Ova fotografija govori od čega ne odustaje uprkost bolesti - emotivni kadrovi raznežili su javnost
Foto: Thomas Krych/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

projekat princeze od velsa

OGLASILA SE KEJT MIDLTON: Ova fotografija govori od čega ne odustaje uprkost bolesti - emotivni kadrovi raznežili su javnost

Pop kultura -

Kejt Midlton je posvećena svom ozdravljenju te je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji, a o čemu je prvi put javno govorila u martu ove godine. Međutim, čak i pored brige o svom zdravstvenom stanju, Kejt nastoji da ostane posvećena i kraljevskim dužnostima. Tako je u nekoliko navrata podržala humanitarne projekte u kojima je do početka ove godine aktivno učestovala.

Organizacija je povodom lansiranja objavila nekoliko fotografija princeze Kate, koje su potom podeljene i na službenom profilu Kejt i Vilijama. Time je Kejt svima dala do znanja koliko joj je ovaj projekat bitan.

Princeza od Velsa navodno će se ponovno povući iz javnosti na neodređeno vreme kako bi mogla neometano nastaviti s lečenjem raka, tvrdi insajder iz palate. Princeza od Velsa nakratko se vratila u javni život pre skoro dve nedelje kako bi prisustvovala muškom finalu Vimbldona sa svojom ćerkom princezom Šarlot, gde je Karlosu Alkarazu uručila pobednički pehar. Ovaj mladi teniser trijumfovao je u meču protiv najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

00:37

Veliki kompozitor: Sanja Ilić komponovao je i hitove za Nedu Ukraden i Suzanu Mančić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track