Slavni glumac Joan Grifid ponovo se našao u problemu zbog sukoba sa bivšom suprugom. Alis Evans optužila ga je na svoju verenicu potrošio 77.000 dolara dok se ona bori da prehrani njihovu decu.

Glumac i njegova verenica Bianka provode se u Americi, ali po jeftinim hotelima tako da se njegova bivša supruga ne može previše žaliti.

Kako Daily Mail prenosi, par je odseo u hotelu gde je cena noćenja 77 dolara, a onde su zbog Biankinog posla - glumačkog angažmana u filmu "Cougar". Nakon što su putovali svetom i nakon optužbe da glumac ne plaća alimentaciju, par se odlučio za nešto jeftiniji hotel.

Alis traži finansijsku pomoć za sebe i decu

Alis tvrdi da nema sredstva da prehrani sebe i decufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, bivši supružnici imaju dve ćerke, 14-godišnju Elu i 10-godišnju Elsi, ali osim alimentacije za decu, Evans traži i alimentaciju za supružnika te novac koji joj pripada predbračnog ugovora.

"Alis se prijavljuje za socijalnu pomoć jer ne može uzdržavati sebe i decu. Suđenje je zakazano za nekoliko meseci i Alis neće moći da preži bez primanja standardne supružničke pomoći. Joan ima mogućnost plaćanja izdržavanja supružnika na temelju njegove veće finansijske sposobnosti i njegog stalnog raskošnog načina života. Iz tih razloga, Alis traži alimentaciju za decu i supružnika", kazala je ranije oadvokatica glumice, Janina Verano.

Ćerka tražila zabranu prilaska

Početkom prošle godine glumac je proživljavao porodičnu dramu. Tada se nakon dužeg vremena pojavio u javnosti nakon što se saznalo da je ćerka tražila zabranu prilaska. Ipak, nije se činilo da ga je to preterano potreslo.

Glumac ne obraća pažnnju na decufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Par su uslikali paparaci dok su šetali ruku pod ruku i smejali se kao da nijedan problem u životu nemaju. Oni su izveli svog psa, i uživali u lepom danu, a od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi su osudili ponašanje glumca i optužili ga da je loš otac.

Glumac bivšu izbacio na ulicu

Za to vreme, njegova supruga uslikana je tokom selidbe s obzirom da je uspeo da izdejstvuje da je sud bukvalno istera iz kuće i ostavi na ulici. Joan je smatrao da njegova bivša supruga besplatno živi u luksuznoj kući otkako su se rastali 2021. godine jer on izdvaja 6.570 dolara mesečno na troškove hipoteke, osiguranja i poreza na imovinu zbog čega je uspeo da izdejstvuje prodaju i ostavi porodicu praktično na ulici.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija MALO KO ZNA DA SU ROĐENI BRAT I SESTRA! Tamara Dragičević otkrila kako je gluma ušla u njihovu porodicu