NEVINOST SAM IZGUBILA TOKOM ODMORA SA OCEM: Pevačica ispričala ŠOK DETALJE, a onda otkrila šta joj je napravio njegov prijatelj
Foto: Victoria Jones / PA Images / Profimedia

užas!

NEVINOST SAM IZGUBILA TOKOM ODMORA SA OCEM: Pevačica ispričala ŠOK DETALJE, a onda otkrila šta joj je napravio njegov prijatelj

Pop kultura -

Pevačica Lili Alen otkrila je kako je njen otac Kit Alen reagovao kada je izgubila nevinost. Pevačica je u podkastu komičara Alana Kara "Life's a Beach"govorila o vremenu kada je izgubila nevinost dok je bila na odmoru sa svojim ocem, glumcem Kitom Alenom i slavnim bratom Alfi Allenom.

Policija je tražila po plaži

Traumatično iskustvo Lili Alen
Traumatično iskustvo Lili Alenfoto: Profimedia

"Izgubila sam nevinost sa momkom po imenu Fernando u Brazilu kada sam imala oko 12 godina“, otkrila je, pre nego što je pojasnila: "Ne, šalim se".

Alen je rekla da "nikada više nije razgovarala sa Fernandom" nakon njihovog sastanka. Pevačica je priznala da je to iskustvo bilo "malo traumatično" jer je njen otac iste noći pozvao policiju zbog nje.

"Zapravo sam nestala. Otišla sam u njegovu hotelsku sobu - bila sam na odmoru sa tatom i bratom - i očigledno se nisam vratila u svoju sobu“, rekla je Lili Alen.

Ona je objasnila da je "prespavala sledeće jutro" i da ju je probudila policija "koja je vršljala po celom hotelu" u kom su odseli.

"Policija je bukvalno češljala plažu i ispitivala ljude jesu li me videli", dodala je ona.

"Mislili su da sam se udavila. Nisam imala srca da kažem 'Ne, samo sam izgubila nevinost'. Nisam imala seks neko vreme nakon toga", rekla je svojevremeno

Intimni odnosi sa prijateljem svog oca

Pevačica tvrdi da sve sve desilo kada je bila maloletna
Pevačica tvrdi da sve sve desilo kada je bila maloletnafoto: Profimedia

S druge strane, za pevačicu je dodatna trauma bila to što je imala odnos s tatinim slavnim prijateljem samo dve godine kasnije, kad je imala 14. Taj incident je detaljno opisala u svojoj autobiograifji ‘My Thoughts Exactly‘, u kojoj je optužila svog oca da je sve pretvorio u šalu.

Pisala je kako su je poslali u hotel da neimenovanoj muškoj slavnoj osobi vrati fudbalsku opremu nakon jedne humanitarne utakmice koju je odigrao. Upoznali su se u hotelskom baru i on ju je počastio pićem pre nego što ju je odveo u sobu i bio intiman s njom, piše Stil.

Pevačica je otvoreno govorila o drami kroz koju je prošla
Pevačica je otvoreno govorila o drami kroz koju je prošlafoto: profimedia

"Imala sam 14 godina. On je imao 19, ali meni se činio kao neko iz druge generacije. Posle sam se zbog toga osećala smešno. Znala sam da ono što se dogodilo nije bilo u redu", ispričala je.

Priznala je da je bila previše uplašena da bi rekla ocu šta se dogodilo, ali, kada je na kraju saznao, tvrdila je da je celu situaciju - preokrenuo na šalu.

"Moj tata je to pretvorio u nešto što je ispričao svojim prijateljima. Smišljali su razrađene planove kako će ucenjivati tipa. Samo znam da je moj tata pretvorio moj intiman čin u šalu njega i njegovih prijatelja. Zbog toga se nisam dobro osećala", priznala je pevačica.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:47

LEGENDARNA PESMA IZ 2000-tih JE BIOGRAFSKA! Natalija i Sani otkrili kako je nastao vanvremenski hit: Bili smo na granici razvoda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track