Jelena Đoković je s decom pratila prvi Novakov meč na Olimpijskim igrama u sjajnom primeru poslovnog stila.

Novak Đoković je ostvario prvu pobedu na Olimpijskim igrama u Parizu, pobedivši Australijanca Metjua Ebdena, a u njegovoj loži bodrili su ga najmiliji - supruga Jelena Đoković, deca Stefan i Tara, a tu se našao i Novakov brat. Marko Đoković.

Ubedljivom pobedom zaokružio je prvo kolo turnira, a Novakova porodica bila mu je najveselija podrška.

Posebna poslastica na Novakovim mečevima uvek su Jelenini stajlinzi kada prati supruga na turnirima, a Olimpijske igre definitivno neće biti izuzetak!

Za ovu priliku birala je ležerni stajling koji je začinila omiljenim blejzerom, pogodnim za bezbroj prilika.

Reč je o teget sakou modne kuće Ralf Loren, koji je uveliko rasprodat širom sveta, a u pitanju je bezvremenski model ravnog kroja sa zlatnom dugmadi.

Ovakav blejzer je prilično univerzalan da se može kombinovati na mnogo načina i uz mnogo nijansi, a Jelena je birala da ispod njega ponese mornarsku prugastu majicu.

Uz to, Jelena je kosu podigla u elegantni rep, a na licu je imala diskretnu, šminku.

Jednostavno, a tako efektno!

Pred početak Igara: Dior i elegancija

U susret početku takmičenja, organizovano je više događaja koji su okupili olimpijce i ličnosti iz svetskog džet-seta, a dan pred ceremoniju otvaranja Fondacija Luj Viton upriličila je svečanost "Uvod u pariske Igre", na kom smo videli veliki broj zvezda.

profimedia0892515072.jpg
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Među njima se našao i najbolji teniser u istoriji ovog sporta Novak Đoković, koji je stigao u društvu supruge Jelene Đoković, a par je ostavio snažan utisak elegancijom.

Jelenin izbor bila je mini-haljina modne kuće Dior, ljupka kreacija zatvorenog i okruglog okovratnika, s kratkim rukavima, koja ostavlja utisak jednostavnim A-krojem i deluje vrlo otmeno. U pitanju je čuveni model ovog francuskog brenda koji krasi izvezena pčela ispod grudi, sa slovima C i D, odnosno inicijalima Kristijana Diora.

(Kurir.rs/ Glossy/ L. S.)

Bonus video:

Kurir TV SKUPŠTINA GRADA BEOGRADA SVETLI U NOVAKOVU ČAST: Ovako se prestonica Srbije klanja Đokoviću