Glumac Rajan Rejnolds je na premijeri novog dela "Dedpula", Rajan je izašao na scenu da se zahvali svojoj supruzi Blejk (36) i njihovoj deci kada je i otkrio ime najmlađeg deteta kojeg su on i njegova supruga dobili pre 16 meseci.

profimediablejk-lajvli-i-rajan-rejnolds.jpg
Profimedia 
Rajak i Blejk u omiljeni holivudski parfoto: Profimedia

Otkrio je da se njihovo četvrto dete zove Olin, što je nordijskog porekla, a znači naslednik. Zajedno dele i tri ćerke - devetogodišnju Džejms, sedmogodišnju Inez i Beti (četiri).

- Želim da počnem tako što ću se zahvaliti svojoj ženi Blejk, koja je ovde. Želim da se zahvalim svojoj deci Džejmsu, Inez, Beti, Olinu, koji su ovde - rekao je Rajan, prenosi Varajeti.

Sada su poznati supružnici otkrili i pol svpg najmlađeg deteta. Rajan je tokom razgovora sa osnivačem Walking4Hope, Džonom Belom, podelio da je postao otac dečaka.

Podsetimo, glumac Rajan Rejnolds (44) i glumica Blejk Lajvli (33) upoznali su se 2010. godine, tokom snimanja filma "Green Lantern", a počeli su da se zabavljaju tek u oktobru 2011. godine. Sudbonosno "da" izgovorili su 2012.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija NAPUŠTA GLUMU, A IPAK OSTAJE U ŽIŽI? Iva Štrljić želi da menja profesiju - radila bi ČAK DVA javna posla? (KURIR TELEVIZIJA)