Reper Kanje Vest, njegova supruga Bjanka Ćensori i ćerka Nort, koju je dobio s bivšom suprugom, Kim Kardašijan, zajedno su išli u bioskop da gledaju film "Deadpool and Wolverine". U jednom trenutku je Bjanka zagrlila Nort, a paparaci su uhvatili taj trenutak i on je odmah završio na društvenim mrežama.

Bjanka ne odustaje od svog kontroverznog modnog izraza ni u porodičnom izlasku, pa je tako za bioskop obukla bež majicu dugih rukava, bež donji veš, kapu i sandale na potpeticu. Kanje i Nort bili su ležerno obučeni - reper se odlučio za trenerku i majicu s kapuljačom, a Nort za farmerice i majicu kratkih rukava.

Podsetimo, početkom godine je Kim tražila bivšeg supruga da se Bjanka ne oblači provokativno u blizini njihove dece, ali čini se da supružnici, Bjanka i Kanje, ne mare za želje rijaliti zvezde.

S obzirom na seksualne šale i jezik u filmu "Deadpool and Wolverine", prenosi Daily Mail, Nort je morala da ide u pratnji roditelja ili staratelja jer još uvek nema 18 godina, koliko je propisano minimalno doba za gledanje filma. Inače, Kim je jednom prilikom u rijaliti šouu "The Kardashians" otkrila da Nort voli da provodi vreme s ocem u njegovom domu više nego u kući s njom.

"Tata je najbolji. On je sve smislio. On nema dadilju. On nema kuvara. On nema obezbeđenje...", navela je Kim šta sve Nort voli kod Kanjea. Otkrila je rijaliti zvezda i da u njenoj kući zna da bude poprilično haotično od dece, ali da je zato njen posao njeno srećno mesto.

profimedia0870744964.jpg
Angela Weiss / AFP / Profimedia 
foto: Angela WEISS / AFP / Profimedia

Kao što znamo, Kim je nedavno otkrila da ide na psihoterapiju, a požalila se i na odgajanje četvoro svoje dece koje ima s kontroverznim reperom: Nort, Seint, Čikago i Psalm. "Najjednostavnija stvar koju mi ​​je rekla je da smanjim vreme ispred ekrana uz stroga pravila - kao ne smeju da budu na telefonu za vreme obroka. Upravo sam počela da sprovodim stroži raspored...", otkrila je Kim.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video:

TikTok Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se