Britanski glumac i zvezda filmske franšize o Hariju Poteru, Rupert Grint, fotografisan je posle dužeg vremena u javnosti kako opušteno šeta sa svojom partnerkom Džordžijom Grumu Noting Hilu u Londonu.

Rupert (35) bio je obučen u tamnu odeću, nosio je kačket i naočare za sunce, a danas mu je zaštitni znak duža brada i kosa. Nije se previše obazirao na paparace koji su ga primetili, ali je sve vreme imao ozbiljan izraz lica.

profimedia0874878542.jpg
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac, koji se proslavio ulogom Rona Vizlija, u svet filma ušao je sa 11 godina, a već godinu dana nakon izlaska prvog filma o Hariju Poteru, Grintu su počele da stižu ponude sa svih strana. Pre svoje glumačke karijere na velikom platnu, glumio je samo u školskim predstavama i u svojoj lokalnoj dramskoj grupi, ali mu se sreća osmehnula jer je njegov izgled bio upravo ono što se tražilo za seriju o popularnom čarobnjaku.

Kao Ron Vizli zaradio je neverovatnih 28 miliona funti, a pre nego što je postao svetski poznat imao je malo drugačiju ideju o tome šta bi želeo da radi u svom životu. Želeo je da postane prodavac sladoleda, a upravo je to bila karijera o kojoj je sanjao pre audicije koja mu je promenila život.

profimedia0874878508.jpg
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kao dečaku nisu mu ni predviđali svetlu budućnost, bio je nemiran, loš đak, a u dramskoj grupi u kojoj je glumio dobio je ulogu ribe u školskoj predstavi o Nojevoj barci.

Za ulogu u filmu „Hari Poter i kamen filozofa” Rupert je te godine dobio nagradu za najboljeg mladog glumca, a s obzirom na to da je film oborio sve rekorde gledanosti i zarade, nije bilo loše ni na njegovom bankovnom računu.

hari-poter.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Nakon što je završeno snimanje popularne serije, Grint je medijima priznao da je doživeo pravu krizu identiteta. Nije ni znao šta želi da radi posle Harija Potera, a toliko je dugo igrao Rona da je potpuno odrastao uz njega. Izgubio je kontakt sa svim drugarima iz škole i ipak se odmorio od filmova. Prepustio se divljim zabavama i piću i postao strastveni pušač. Srednju školu nikada nije završio, ali je zahvaljujući uspehu glumačke karijere ostvario dečački san i kupio kamion za sladoled, koji i danas drži u svom dvorištu.

Glumio je u nekoliko drugih filmova i serija, ali nikada više nije doživeo takav uspeh kao sa Ronom Vizlijem.

Što se privatnog života tiče, sreća mu se osmehnula nakon što je upoznao Džordžiju Grum, sa kojom je u vezi od 2011. godine, a devet godina kasnije dobili su ćerku.

(Kurir.rs/Wanted/J.M.)

Bonus video:

Kurir TV "ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO" Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...