Glumica Sloboda Mićalović u poslednje vreme sve češće pokazuje svoju ženstvenost i zavodljivost. Kako je postala aktivna i na društvenim mrežama, fanovi su se veoma obradovali što je makar tu mogu videti u nešto ležernijim izdanjima.

S vremena na vreme Sloboda zaista ume da iznenadi po nekom zavodljivom fotografijom od koje zastaje dah. Nije ni čudo što je mnogi smatraju jednom od najlepših srpskih glumica.

Sloboda je sada objavila fotografiju u kupaćem kostimu što je potpuno bacilo u trans njene fanove. Iako je tako kadrirana da ne otkriva previše, ova fotografija je podigla temperaturu. Glumica se odlučila za beli dvodelni bikini, kod kojeg je gornji deo nalik top majici.

"Svetska, a naša...bravo Bobo", glasio je jedan od komentara na Instagramu ispod glumičine objave, drugi se nadovezao "Prelepa žena i vrhunska glumica", samo su neki od hvalospeva.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!