Španski teniser Rafael Nadal igrao je danas meč na Olimpijskim igrama u Parizu na kojem je poražen od najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića

Špancu je podršku na tribinama pružala supruga Marija koja se trudila da bude gotovo neprimetna. Kao da je želela da je niko ne primeti. Od jednog detalja se nikako nije odvajala tokom boravka u Parizu.

profimedia0893746677.jpg
Ludovic MARIN / AFP / Profimedia 
Marija se ne odvaja od šešira i naočarafoto: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Naime, lepa Marija sve vreme je nosila šešire i naočare, što je zabeleženo tokom prethodnih dana dok je boravila na Olimpijskim igrama bodreći svog voljenog. Rafina supruga očigledno ne želi da bude u centru pažnje te joj život javne ličnosti i ne prija. Reklo bi se da je planirala da privuče što manje pažnje, ali to joj nije pošlo za rukom.

profimedia0893512251.jpg
Zabulon Laurent/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia 
Marija kao sav normalan svetfoto: Zabulon Laurent/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako su se upoznali Rafael Nadal i Marija

Nadalova supruga Marija Pereljo Ćiskarođena je 1988. godine u mestu Manakor, na Balearskim ostrvima, odakle je i sam Rafael Nadal. Njih dvoje su se upoznali preko prijatelja, u srednjoj školi, od kada njihova ljubav i traje.

Ipak, supruga proslavljenog tenisera, Ćiska Pereljo, velika je misterija za javnost, jer se retko pojavljuje.

Ona se bavi osiguranjem i poseduje diplomu iz ekonomije. Slično kao Jelena Đoković, i Ćiska je direktorka humanitarne Fondacije Rafaela Nadala, koju je slavni teniser pokrenuo pre više od jedne decenije.

Nadal i Ćiska su navodno počeli da se zabavljaju 2005. godine, iako su se poznavali nekoliko godina ranije. Nakon 14 godina veze, Rafa je konačno odlučio da zaprosi dugogodišnju partnerku u januaru 2019. godine, a venčanje je obavljeno u oktobru iste godine. Tri godine kasnije su dobili i sina, kojeg su nazvali Rafael.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

kurir televizija ANA KOKIĆ SAMA SEBE OPOMINJE U OGLEDALU?! Pevačica opisala detalje iz privatnog života i otkrila svoju NAJVEĆU LJUBAV!