Može se primeriti da je poslednjih godina u kinematografiji sve više filmova koji obiluju scenama seksa ali i nekih nastranih odnosa. Iako se mnogo toga pravda umetničkom slobodom, kritičari i publika se sa takvim opravdanjima ne slažu.

Jedan od filmova iz ove godine "Miller's Girl" izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama zbog scena eksplicitng intimnog odnosa glavnih likova. Ono što je veoma razvesnelo publiku jeste ogromna razlika u godinama.

Kadar Džene Ortege (21) i Martina Frimena (52) je nešto o čemu govori ceo svet, a Tviter zajednica posebno je pobesnela.

milerova-devojka.jpg
YouTube/Lionsgate Movies 
Velika razlika u godinama bila je glavni okidač negativnih komentarafoto: youtube/Lionsgate Movies

U radnji filma "Milerova devojka" glavni junaci razvijaju komplikovan odnos, pre svega jer je on njen profesor, a ona je studentkinja.

"Samo ću reći da kad je Martin imao 40 godina, Džena je tad tek napunila deset", "Ljudi, ovo je erotski triler, tako da ne znam šta ste očekivali", "Ovo je možda nešto najodvratnije što sam ikad video", "Deda naskočio na dete", samo su neki od komentara.

Tolik se bura podigla da je i sam glumac morao da reaguje. Naime, on ne vidi ništa sporno u kadrovima koje je snimio. Martin nije bio saglasan sa oštrim kritikama javnosti, pa je u razgovoru za "The Times" istakao da je film "zreo i prožet suptilnim detaljima i nijansama".

"Miller's Girl" odmah posle debitovanja 26. januara proglašen za najgori film godine, a sada mu je ocena na IMDb-u 5.2.

(Kurir.rs/Žena/M.J)