Život poznatih i slavnih ličnosti iz ugla njihovih fanova deluje savršetno. Novac, luksuz, slava ono su što prvo asocira na zvezde šoubiznisa. Međutim, nije uvek sve kao što izgleda.

Kada je mladi glumac Hit Ledžer pronađen mrtav u 28. godini svi su zanemeli od šoka. Malo ko je mogao da pretpostavi da bi ovakva tragedija mogla da se desi tako voljenom glumcu koji je bio u jeku slave.

Hit Ledžer imao je samo 28 godina kada je preminuofoto: Profimedia

Pronađen nag na podu hotelske sobe

Ono što je dodatno šokiralo javnost bilo je to što je glumac u trenutku otkića smrti ležao nag, a pored njega su se nalazili lekovi. Njegova smrt godinama kasnije ostala je prava misterija. Sumnjalo se na samoubistvo ili nesmotreno samoubistvo prilikom konzumiranja pogrešne doze lekova.

Hit Ledžer samo je ovaj poziv zvao pred smrtfoto: Rojters

Svi su krivili jednu devojku

Pominjalo se ime Meri-Kejt sa kojom se glumac veoma zbližio nekoliko meseci pred smrt. Govorilo se da ga je upravo ona navukla na lekove protiv bolova koje je on konzumirao u prevelikim količinama. Navodno je tik pred smrt upravo nju zvao čak tri puta.

Kada je ova priča isplivala u javnost, oglasio se i advokat ove poznate lepotice. Odmah je odbacio sve optužbe, rekavši da ona nema nikakve veze sa drogom pronađenom u kući Hita Ledžera niti zna odakle mu.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

kurir televizija GLUMAC ISPRIČAO DIRLJIVU ANEGDOTU SA MANDOM! Bio je tu u veoma važnom trenutku za mene! PROGOVORIO O NASTAVKU "SELO GORI"