Glumački parGoran Bogdan i Jovana Stojiljković trenutno su na romantičnom odmoru u Italiji, gde glumica uživa u trudničkim danima.

Goran Bogdan snimio trudnu Jovanu

Njih dvoje su spakovali kofere i dolučili da naprave pravo proputovanje Italijom, a Goran Bodan redovno izveštava sa svih lokacija koje su obišli.

Šetali su Veronom, planinskim stazama Dolmotija, jezerom Garda, a u moru raznovrsnih kadrova punih veselih boja i predivne prirode nalazi se i trudna Jovana.

Glumica kao sav normalan svet

jovana-stojiljkovic-na-odmoru-foto-instagram.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Lepa glumica šetala je Veronom sa šeširom na glavi, a slatka trudnica nije ni primetila da ju je Goran usnimio. Ovim šeširom i naočarima glumica je pokušala da se zakloni od jakog sunca, a prizor je nestvaran.

U nastavku su se nizali kadrovi, a mnogi korisnici su mu predlagali sledeće destinacije koje treba da obiđe sa izabranicom.

Ilegala

Podsećamo, glumica je već neko vreme u ilegali, a vest o njenoj trudnoći pojavila se u javnosti, tek kada je uhvaćena na jednom događaju sa trudničkim stomačićem. Jovana je obrisala društvene mreže, a u javnosti se nije pojavljivala mesecima.

js.jpg
Ustupljene fotografije/Story.hr 
Jovana uhvaćena sa trudničkim stomačićemfoto: Ustupljene fotografije/Story.hr

Kako su i Jovana i Goran veoma tajnoviti i nikada ne pričaju o svom privatnom životu, a lepu glumicu nismo videli u javnosti od marta, jasno je kako su uspeli tako dugo da kriju trudnoću od očiju javnosti.

Jovana i njen 11 godina stariji izabranik su se u martu pojavili na premijeri filma "Za danas toliko" u kome naslovnu ulogu tumači upravo Goran Bogdan, a premijeru je pratila uz majku.

img20240206wa0054.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Glumačkom paru je ovo prvo dete, a do sada nikada nisu govorili o njihovom odnosu.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Kurir televizija JELISAVETA ORAŠANIN SE VRATILA U SRBIJU! Glumica ne može da sakrije emocije, POTOM SPOMENULA DECU: Nisu svesni ko su im roditelji