Bivši fudbaler Selte, Reala i Aston Vile Žota Peleteiro poznat je po turbulentnom ljubavnom životu, a sreću je našao pored Srpkinje Ajle Etemović.

Zbog ljubavi prema lepoj manekenki fudbaler je promenio i veru, te je pre nekoliko meseci postao musliman.

ajla.jpg
Printskrin/Instagram 
Žota Peleteiro promenio veru zbog Srpkinjefoto: Printskrin/Instagram

Otkada je doživeo brodolom u braku sa Džesikom Buenom, te raskid veze sa Mirijam Ruiz, Žota Peleteiro našao je sreću pored devojke iz Novog Pazara.

Ajla Etemović bivša manekenka bila je fatalna za Španca.

Lepa Ajla dugo se bavila manekenstvom i modelingom. Radila je velike kampanje iz sveta mode, učestvovala u snimanju nekoliko reklama, a pokušala je da postane filmska zvezda u Indiji.

Iako je rođena kao crnka poslednjih godina je menjala imidž, pa je jedno vreme bila crvenokosa, da bi poslednjih godina odlučila da postane plavuša. Ajla i Žota upoznali su se u oktobru prošle godine i od tada su nerazdvojni, a bivši fudbaler na društvenim mrežama deli fotografije svoje drage.

Ko je fatalna Srpkinja?

O samoj Ajli se ne zna previše - poznato je da je rođena 1991. u Novom Pazaru, te da je godinama živela u Holandiji.

U Amsterdamu se bavila modelingom, gde je snimila brojne reklame i modne kampanje, a u jednom trenutku je pokušala da postane filmska zvezda u Indiji.

Ipak, trenutno sa Žotom živi u Saudijskoj Arabiji i uživa u njihovoj romansi i luksuznom stilu života koji često deli na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/I.M.)