Ovo je jedan od najintrigantnijih ljubavnih raspleta i razvoda koji je trenutno u fokusu svetskih medija.

Reč je o komplikovanoj situaciji defanzivca Mančester sitija Kajla Vokera, koji je uspeo da zagorča sebi život upustivši se u ljubavnu aferu sa najboljom drugaricom svoje dugogodišnje supruge Ene Kilner (sa kojom ima troje dece), napraviši dvoje dece i ljubavnici Lorin Gudman.

kajli-voker-.jpg
EPA Mohamed Messara, Instagram/annievkilner 
Kajl Voker u nebranom grožđufoto: EPA Mohamed Messara, Instagram/annievkilner

Fudbalski as trenutno ima sudski proces oko dece sa ljubavnicom Gudman, a sudeći prema informacijama koje cure iza zatvorenih vrata sudnice se vodi pravi rat, a slučaj je dostigao vrhunac pre dve nedelje.

Engleski fudbaler je u poslednje četiri godine upleten u izuzetnu pravnu borbu oko izdržavanja dece koju je dobio sa influenserkom Lorin Gudman. Naime, u januaru se ispostavilo da je Voker (34), koji je već oženjen i ima četvoro dece, dobio ćerku sa Gudmanovomm (33), četiri godine nakon što su već dobili sina.

Očekivano, to je rezultiralo da ga njegova supruga Eni Kilner (32) izbaci iz njihove bračne vile vredne 3,5 miliona funti u Češiru, nakon čega je iznajmio obližnje imanje za 20.000 funti mesečno u pokušaju da nastavi da se bori za svoj brak.

Od tada, i Voker i Gudmanova su davali intervjue za različite medije, ali su sudske prepiske ove komplikovane drame i zapanjujuća količina novca koja je upletena u ceo spor, zapravo ostali tajna. Sve do danas, kada je doneta neuobičajene presude koja je ukinule ograničenja na izveštavanje, što znači da su detalji ove prave sapunske opere, konačno isplivale u javnost.

kajl-voker-eni-kilner.jpg
LONE WOLF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 
Kajl je stupio u aferu sa ženinom najboljom drugaricomfoto: LONE WOLF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema presudi, Voker koji zarađuje prijavljenih 160.000 funti nedeljno, opisan je od sujdije Edvarda Hesa kao "prizeman i razuman", dok je za njegovu bivšu ljubavnicu otkriveno da je jednom bila krivično gonjena za prevaru i da trenutno ima svega 10.000 funti imovine na svoje ime. U spisima se navodi i da je suprotna strana okrivljuje da se ponaša kao rasipnica koja je "trošila novac kao da sutra ne postoji" i tretirala Vokera kao "čekovnu knjižicu bez granica".

lorin-gudman-6.jpg
Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91 
Lorin Gudmanfoto: Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91

Da sam bio slikar i dekorater, znam da ovo ne bi otišlo ovako daleko“, navodno je Voker rezimirao svoju situaciju jednostavnim rečima, kako prenosi Daily Mail.

Tokom dva dana sudske drame, Gudmanova je preko Višeg suda tražila od Vokera da joj kupi vilu od 2,4 miliona funti, a potom zahtevala alimentaciju za izdržavanje visini od 350.000 funti plate. Navodi se i da je pokušala da ga navede da se suoče na sudu svega 12 sati od poslednjeg zvižduka na finalu Evropskog prvenstva u fudbalu. Takođe je navela i da joj je potrebno polaganje travnjaka vrednog 31.000 funtu jer veruje da će njena jednogodišnja ćerka Kinara – koja još puzi – postati "lavica", odnosno engleska ženska fudbalska zvezda.

untitled2.jpg
EPA Peter Powell, Printscreen / Instagram / ANNIEVKILNER, Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91 
Ljubavnica tražila da ga špijunirajufoto: EPA Peter Powell, Printscreen / Instagram / ANNIEVKILNER, Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91

Ono što je najšokantnije iz spisa je otkriće da je bivša ljubavnica molila Vokerovog komšiju da špijunira njega i njegovu suprugu Eni preko baštenske ograde, kako bi prikupila informacije o njihovom braku, rekavši da je "spremna da ih dokrajči".

Zahtevala je, takođe, i mercedes od 70.000 funti i još jedan auto od 30.000 funti za dadilju, kao i da joj je potrebno 500 funti mesečno da održava hidromasažnu kadu isključivo za dečiju upotrebu. I još 500 funti mesečno za baštovana i 1.440 funti mesečno za čistaču.

profimedia0697663583.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Lorin Gudman sa sinomfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, u poslednjem dvodnevnom obračunu na sudu, svega 48 sati nakon razarajućeg poraza Engleske od Španije na Evropskom prvestnvu, odbrambeni igrač Mančester sitija se vratio u napad. Obučen u crno odelo, sa venčanim prstenom na ruci, odbio je da uspostavi kontakt očima sa bivšom ljubavnicom dok je ona zurila u njega sa mesta za svedoke. Ona je sa druge strane imala čitavu predstavu pri ulasku u sudnicu, pokrivajući lice sakoom i tražeći od reportera da je ne slikaju.

Vokerove napaćene supruge Eni nigde je nije bilo. Oni koji je poznaju kažu da je bodrila muža na terenu, ali da se potom vratila iz Nemačke kući sa četvoro dece.

Tokom sudskog suočavanja, Voker je ismejao zahtev da plati 16.000 funti namenjenih za nameštaj za dečije sobe, na dve bele kožne sofe po meri, rečima : "Mislim da to nije prilagođeno deci". Takođe se osvrnuo na ljubavnicine navike u trošenja, otvoreno pitajući njenog advokata: „Gospođo Grej, koliko ljudi biste želeli da platim? Hoće li ona i kuvara?"

A bilo je i suza. Tokom svedočenja Gudmanova je opisala svoju bol čitajući Vokerov intervju za "The Sun" koji je dao ranije ove godine, u kojem je njihovu aferu opisao kao grešku, na šta je fudbale samo prezrivo odmahnuo glavom i odbio da sretne njen pogled.

pp.jpg
Printskrin 
Fudbaler u nebranom grožđufoto: Printskrin

Gudmanova se borila da detalji sudske rasprave ostanu tajna, a njeni advokati su tvrdili da njihova deca zaslužuju privatnost. Međutim, sudija Hes je rekla da je „aktivno podsticala medijsko izveštavanje“ o sinu i ćerki – da putuju na Evropsko prvetnstvo u engleskoj majici sa „tatom“ na leđima, kao i da je javno opisala svoju svađu sa njihovim ocem – tako da sada ne može da se zalaže za privatnost svoje dece.

- Ako deca trpe bilo kakvu štetu od javnosti zbog ove stvari - to se već dogodilo, i to će u velikoj meri biti rezultat majčinih odluka i postupaka - zaključio je sudija.

Sa detaljima koji su sada objavljeni, Voker nada da će ovo privesti kraju skandal koji se nadvio nad njegovom karijerom i koštao ga milione.

A sve je počelo 2020. godine kada je Gudmanova rodila prvo dete Kaira, i javno nazvala Vokera kao oca. Njegova žena Eni, sa kojom je od kada su bili tinejdžeri u školi, besno ga je izbacila iz porodičnog doma. Presudom suda vezano za izdržavanje Kaira Vokeru je naloženo da kupi ljubavnici kuću od 1,85 miliona funti, veoma udaljenu od njegove porodične kuće, kako bi je sprečio da bude u blizini njegove porodice, kao i da plaća 8.000 funti mesečno alimentacije za dete. Takođe je platio više od 600.000 funti za sudske troškove obe strane, izmirio 40.000 funti svojih dugova i stavio preko 100.000 funti ukupno na dadilju, nameštaj i automobil.

kajli-voker-.jpg
EPA Mohamed Messara, Instagram/annievkilner 
foto: EPA Mohamed Messara, Instagram/annievkilner

Voker je navodno tada prekinuo kontakt sa svojom bivšom ljubavnicom i vratio se kod Eni, sa kojom ima četiri sina: Romana (11), Rijana (7) i Rejn (5) i Rezona (3 meseca). To je izazvalo bes kod Gudmanove, koja je pretila da će se preseliti u blizinu njihove porodice, tražeći pogodnu nekretninu, da bi u avgustu 2022. stupila u kontakt sa fudbalerovim susedom i zamolila je da tajno snimi Vokera i njegovu ženu u bašti.

- Sačekajte dok se posvađaju - bio je njen zahtev: - A onda ću da ih dokrajčim.

Istog meseca influenserka se videla sa Vokerom u kancelariji njegovog advokata, nakon čega su kontakti između njih dvojice je nastavljen. A onda su tog oktobra otputovali u London, ponovo se sreli i devet meseci kasnije rodilo im se drugo dete, devojčica. U roku od 48 sati od porođaja, Gudmanova je podnela zahtev za izdržavanje, i da se već 110.000 funti godišnje za njihovog sina poveća na 177.000 funti.

Znajući da Voker želi da zadrži rođenje njihove ćerke u tajnosti, postavljala je zahteve dok je „nagoveštavala da će izaći u javnost“.

Fudbaler se složio da joj kupi imanje u Suseku od 2,4 miliona funti i potroši više od 120.000 funti na garderobe, roletne i zavese, sofe i baštenski nameštaj. To, međutim, naizgled nije bilo dovoljno da se kupi njeno ćutanje, koja, kako je rekao sudija, „očigledno nije imala nameru da stvar drži u tajnosti“.

lorin-gudman-7.jpg
Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91 
Lorin Gudman, ljubavnica fudbalerafoto: Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91

U danima koji su prethodili Božiću prošle godine, ona je razotkrila Vokera u nizu objava, uključujući sliku ćerke na Instagramu sa natpisom: „Ja sam lav“. Zatim, znajući da je i Eni tada trudna sa svojim četvrtim deteto, bila sama kod kuće dok je njen muž igrao fudbal 27. decembra, poslata joj poruka koja otkriva tajnu.

- Hej, Lorin je, samo sam htela da ti brzo kažem da je Kajl otac naše ćerke - napisala joj je, dok je na sudu tvrdila da je poslala poruku kako bi se stvari sredile i da sva deca mogu da imaju vezu i da se "stvari smire".

Međutim, sudija Hes nije prihvata ovo kao "pokušaj da se stvori dobar odnos između dve žene", već da je imalo "za cilj da izazove nevolju kod žene“.

Posle ove poruke nastao je novi pakao,a Voker je još jednom izbačen iz porodične kuće. On je odgovorio sa "mea culpa" intervjuom nedeljama kasnije, dok je njegova bivša ljubavnica više puta besnela na internetu i postavljala fotografije njihovo dvoje dece.

pp.jpg
EPA/JAMES BOARDMAN 
Kajl Vokerfoto: EPA/JAMES BOARDMAN

Njihov poslednji sudski obračun oko finansiranja njihove ćerke bio je zakazan za ponedeljak ujutru u 10 sati posle finala u Berlinu. Vokerov pravni tim je zatražio da se slučaj odloži za jedan dan ali Gudmanovi advokati su se usprotivili. Nakon niza nerazumnih finansijskih zahteva, sudija Hes je stao na stranu fudbalera u skoro svakoj tački spora rekavši da ga smatra "razumnim, poštenim i pouzdanim".

Nakon suočavanja na sudu Gudmanova je pobegla od medija, a Voker se obratio novinarima: „Nadam se da ste uživali – neću se više vraćati ovde.“ Obe strane imaju rok za žalbu do 13. avgusta.

(Kurir.rs/Ona/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA