Glumac Milan Vasić jedan je od retkih koji svoju bazu nije pronašao u Beogradu, već živi i radi u svom rodnom selu Veliko Ropotovo blizu Kosovske Kamenice.

Raj na zemlji

pusti-brigu-se03ep17-deo-1.00-12-13-14.still020.jpg
Kurir TV 
Milan Vasić odbio da dođe u Beogradfoto: Kurir tv

Njegovo porodično gnezdo okruženo je zelenilom, travom i voćanicma, a jednom prilikom je na društvenim mrežama pokazao kako izgleda raj u kome živi.

- Ne smemo da zaboravimo ko smo, šta smo i odakle smo, ne smemo da zaboravimo svoje poreklo, jer ako zaboravimo to, onda ni naši praunuci neće znati da su bili Srbi. Želim narodu da kažem da ide na Kosovo i Metohiju, jer to mnogo znači tamošnjem narodu.

milan-vasic.jpg
Printscreen Instagram 
Dom Milana Vasića je raj na zemljifoto: Printscreen Instagram

Često kontaktiraju sa mnom i sveštenstva iz nekih manastira koji su malo zapostavljeni pa me pozivaju da dođem. To su sve manastiri iz 13, 14, 15. veka, to je bogatstvo i prosto je greota ne otići tamo, a svako ko jednom ode vratiće se ponovo - rekao je Vasić.

milan-vasic-2.jpg
Printscreen Instagram 
Dom Milana Vasića je raj na zemljifoto: Printscreen Instagram

Pokazujući svoj dom i okolinu koja odiše priorodom, glumac je istakao da za njega nema lepšeg mesta.

- Tu je moja kućica, lepotica, dvorište prelepo, najlepše, moj voćnjak najlepši na svetu - govori glumac u snimku na Instagram storiju.

Dosledan

milan-vasic-1.jpg
Printscreen Instagram 
Dom Milana Vasića je raj na zemljifoto: Printscreen Instagram

Iako je u prošlosti imao prilike da se preseli u Beograd i tamo svije svoje gnezdo glumac je odabrao da živi u našoj južnoj pokrajini.

- Mogao sam u jednom trenutku da biram pozorište u Beogradu. Kad je Tasovac bio ministar kulture, gledao je našu predstavu u Gračanici. Posle izvođenja prišla mi je njegova asistentkinja i rekla mi je da izaberem pozorište u kojem želim da radim u Beogradu. Odgovorio sam joj da ne želim nijedno. Zbunila se.

hmcl3855.jpg
Nemanja Nikolić 
Milan Vasić odbio da dođe u Beogradfoto: Nemanja Nikolić

Tad sam imao oko 35 godina i rekao sam joj da ne želim u tim godinama ponovo da dokazujem u Beogradu kakav sam glumac. Atmosferu koju imam u svom pozorištu garantovano nemaju druga. Kad krenemo na predstavu, mi se u autu šalimo i pevamo, to niko ne može da mi da, jer ne može da se kupi. Ukoliko sve bude kako treba, ostaću do penzije u Prištini - rekao je ranije glumac za Kurir.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Kurir TV "ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO" Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...