Oskarovac Leonardo Dikaprio i italijanski supermodel Vitorija Ćereti uhvaćeni su tokom večere, a pažnju je privukao masivni dijamantski prsten na levom domalom prstu manekenke.

Masivni prsten u obliku srca

Leonardo (49) je izgledao potpuno oduševljen lepoticom, koja je na sebi imala mali bikini, te se često naginjao da razgovara sa njom dok su se služili finom italijanskom kuhinjom.

Vitorija (26) je sve vreme nosila svoj dijamantski prsten u obliku srca. Večeri se pridružio i Leonardov najbolji prijatelj Tobi Megvajer, zatim britanski model Nilam Gil, ali i bivši glavni urednik Voguea Edvard Eninful, piše Daily Mail.

Ipak, glumac se još uvek nije oglašavao ovom prilikom, te nije zvanično potvrdio vesti, odnosno demantovao.

Nije prvi put da se spekuliše o veridbi

Par je u vezi od leta 2023. godine, a prve spekulacije o veridbi pokrenute su ranije ove godine kada je Vitorija viđena kako nosi srebrni dijamantski prsten u Los Anđelesu.

vitorija-cereti-leonardo-dikaprio-profimedia0799579945.jpg
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Dikaprio i Vitorija Ćeretifoto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Insajder je za TMZ potvrdio da nije veren i da ona poseduje taj određeni prsten još od 2022. Čini se da je prsten u obliku srca novi dodatak Vitorijinoj kolekciji nakita i obnovio je interesovanje za ideju da se Leonardo - najozloglašeniji neženja u Holivudu - konačno smirio.

Prekršio svoje pravilo.

Ovaj holivudski zavodnik, poznat po svojoj sklonosti izlaženja sa ženama mlađim od 25 godina. Te se zbog toga mnogi šale na njegov račun ističući da je prekršio sopstveno pravilo, budući da Viktorija ima 26 godina.

Ljubav cveta

vitorija-cereti-leonardo-dikaprio-profimedia0799579927.jpg
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Ljubav cvetafoto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, u septembru je potvrđeno da se Leo viđa s modelom Vitorijom nakon što su ranije viđeni zajedno na Ibici.

U novembru su zajedno slavili glumčev rođendan i primećeni su kako se ljube, a za Dan zahvalnosti je Leo posetio njenu porodicu u Londonu. Pre Ćereti, Leonardo je bio u vezi s Kamilom Moron četiri godine, a raskinuli su 2022. godine.

(Kurir.rs/I.M.)