Glumac Branimir Brstina jasan je u nameri da svoj život drži dalje od znatiželjnih očiju javnosti. Njegova višedecenijska karijera nije uticala na njegovu odluku, te su intervjui poznatog glumca prava retkost.

Iako nije tajna da je dugi niz godina u skladnom braku iz kojeg ima ćerku i sina, glumčeva supruga nije se pojavljivala u javnosti, a krajem prošle godine par je zajedno došao na premijeru filma "Čuvari formule" Dragana Bjelogrlića. Ovo je bio prvi put da su se pojavili zajedno u javnosti.

whatsapp-image-20231024-at-8.49.39-pm.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

O životu njegove supruge se apsolutno ništa ne zna osim činjenice koja je očigledna, a to je da sa popularnim glumcem uspešno održava brak više od tri decenije i da je krasi izuzetna lepota.

Prisutni su bili oduševljeni kada se između redova bioskopske sale prošetao glumac u društu supruge užurbano tražeći mesto, a čuli su se komentari kako je ona prava dama.

nestajanje-foto-damir-dervisagic-rgb-21.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Glumac se u javnosti samo jednom pojavio sa ćerkom na jednom kulturnom događaju, dok je najmlađi član porodice Brstina, Đuro poznat široj javnosti. Ranije se bavio košarkom da bi se preusmerio na glumu, a gledaoci su ga upoznali u seriji "Žigosani u reketu".

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

Kurir NOVA HIT SERIJA NA KURIR TELEVIZIJI NADMAŠILA SVA OČEKIVANJA! Prvih pet epizoda serije "Prsten sudbine" gledaoce ostavilo bez daha 1