Bivša manekenka Nastasija Urbano, koja ima blistavu karijeru iza sebe, danas živi daleko od glamuroznog života. Iako je za 20 dana zarađivala milion, danas je njeno bogatsvo nestalo i živi praktično kao beskućnica.

screenshot-19.jpg
Printscreen Facebook 
Nastasija Urbano u mladostifoto: Printscreen Facebook

- Radila sam za sve časopise, svi su me voleli. Zaradila sam milion dolara za godinu dana, a radila sam samo 20 dana te godine, i to se ponovilo tri ili četiri godine. Imala sam sve, živela sam kao kraljica - ispričala je nekadašnja manekenka za španski "el Periodico".

Kako je objasnila glavni krivac bio je muškarac koji je "uništio"- njen suprug koga je izdržavala godinama.

- Finansirala sam naš životni stil,a on me ostavio samo s odećom na sebi. Sve je plaćao mojim novcem. Samo dva dana nakon što sam ga upoznala, hteo je da kupim BMW, a ja sam mu, glupača, potpisala ček. Bila sam zaljubljena - ispričala je Nastasija.

Živi kao beskućnica

12344.jpg
Printscreen Facebook 
Nastasija Urbano u mladostifoto: Printscreen Facebook

Otkrila je i da ju je nekoliko stanodavaca izbacilo iz stana, s obzirom na to da nije mogla da plati stanarinu nijednom, danas je osuđena da luta od jednog do drugog prijatelja kako bi joj ustupili trosed bar na jednu noć.

- Želim da me deca vide u drugačijem svetlu. Želim da se oporavim kao osoba, želim da budu ponosni na mene - istakla je bivša manekenla.

Prijatelji su tu za nju

Kada su procurile vesti o trenuntoj situaciji nekada poznate Nastasije, grupa bivših kolega i poznanika odlučila je da učine koliko je u njihovoj moći da joj pomognu da ponovo stane na noge.

nastasija-urbano-1.jpg
Printscreen/ Youtube/ El Pais 
Nastasija Urbano danasfoto: Printscreen/ Youtube/ El Pais

- Niko ne bi pomislio da je ovo moguće. Nas su tretirali kao princeze, ali nju kao boginju. Nije ovo zaslužila. Pomoći ćemo joj čim budemo rzagovarali sa njom i saznali šta joj je potrebno - kazala je bivša manekenka Rut Šuler, a brzo su se uključile i ostale kolege u akciju.

(Kurir.rs/I.M.)