MORSKE VRAGOLIJE LAZE I ANICE: Ristovski sa 39 godina mlađom otišao na more, pa se BACA U TALASE, umalo da se OZBILJNO OBRUKA
Foto: Printscreen/Instagram

nove avanture

MORSKE VRAGOLIJE LAZE I ANICE: Ristovski sa 39 godina mlađom otišao na more, pa se BACA U TALASE, umalo da se OZBILJNO OBRUKA

Pop kultura -

Glumac Lazar Ristovski trenutno uživa na odmoru sa svojom 39 godina mlađom izabranicom Anicom Lazić, a vrele kadrove sa luksuzne destinacije neretko dele i na društvenim mrežama.

Morske vragolije

Ristovski kao Džejms Bond
Ristovski kao Džejms Bondfoto: Printscreen/Instagram/Lazar.Ristovski

Pre par dana njegova devojka objavila je video u kome Lazar Ristovski na bazenu imitira Džejms Bonda, a ovog puta Anica ga je ponovo snimila, ali kako pokušava da se obuzda u talasima.

Lazar Ristovski
foto: Printscreen/Instagram

"Pronađi životinju na slici", napisao je glumac u opisu fotografije dodajući emotikon koji plače od smeha.

Ristovski je oponašao svoju devojku, koja se juče borila sa talasima. Anica je juče skakala u talase, koji su je obarali. Smejala se grohotom, pa nameštala kupaći, koji je spadao od siline udarca vode.

Nadamo se samo da Laza nije imao ovakve probleme kao njegova Anica, jer je mogao ozbiljno da se obruka.

Ljubav cveta

Inače, romansa Lazara i Anice Lazić ne prestaje da intrigira ljude. Od momenta kada su prvi put izašli u javnost komentariše se velika razlika u godina - čak 39, ali čini se da Anica i Lazar ne haju za komentare.

Ode Anica u glumice

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Damir Dervišagić

Inače, Anica je sa Lazarom glumila u filmu "Drim Tim", a nedavno i u seriji "Popadija".

Podsetimo, Lazar Ristovski se pre dve godine razveo od supruge Danice nakon 42 godine braka. Kako su naveli, glavni razlog razlaza je bio nedostatak emocija.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track