Bjanka Ćensori, supruga Kanjea Vesta, vratila se svom tipičnom stilu odevanja, dakle onom eskplicitnom, međutim nove slike zabrinule su fanove, koji tvrde da izgleda očajno.

Izgleda otrcano

bjanka-censori-u-najlonkama-profimedia0895061063.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Bjanka u pocepanim najlonkamafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lepa Australijanka malo je toga ostavila mašti na volju, uskočivši u bizaran odevni komad, koji je verovatno neka vrsta steznika. Zapravo, više su čarape koje žene često nose, a koji je ona pretvorila u mikro haljinu.

Ispod ovog parčeta najlona jasno su se nazirale njene tanga gaćice, a iako nismo dobili priliku da je vidimo s prednje strane, nije nosila grudnjak, pa je dalja posledica izvesna...

bjanka-censori-profimedia0895061193.jpg
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Bjanka u pocepanim najlonkamafoto: Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Takođe, od kostantnog navlačenja čarape, koje je obukla umesto haljine su pukle. I to u predelu grudi, što je Bjanki dalo otrcan izgled. Uz to, neuredna punđa koju je tog dana imala na glavi, samo je pojačala utisak.

Bjanka je golišavu kombinaciju upotpunila crnim salonkama sa otvorenom petom, te srebrnom minđušom ja jednom uvetu. Sve u svemu, ljudi su se zapitali šta joj se desilo.

"To je umetnost"

bjanka-censori-profimedia0883434262.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Kanjea kritikuju zbog stila oblačenja njegove suprugefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznato je da je njen stilista Kanje Vest, koga neretko kritikuju zbog Bjankinog oblačenja. Iako su mnogi zahtevali da prestane da seksualno eksploatiše svoju suprugu, popularni reper tvrdi da je njeno oblačenje umetnost.

bjanka-censori-kanje-vest-nort-vest-profimedia0893472972.jpg
Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Sa Kanjeovom decom u bioskopufoto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka neretko zgražava ljude svojim ponašanjem. Ipak, bivša Kanjeova supruga zahtevala je od njega da Bjanka bude "pokrivena" kada boravi u društvu njihove maloletne dece.

(Kurir.rs/I.M.)