OVO JE DEVOJKA STEFANOSA CICIPASA: Za Đokovića rekla da je ZVER, i sama je teniserka, a evo kako je planula LJUBAV s kolegom
Foto: Printskrin/Instagram

ne mogu jedno bez drugog

OVO JE DEVOJKA STEFANOSA CICIPASA: Za Đokovića rekla da je ZVER, i sama je teniserka, a evo kako je planula LJUBAV s kolegom

Pop kultura -

Novak Đoković igrao je za plasman u polufinale Olimpijskih igara. Rival mu je bio Stefanos Cicipas, a duel se igrao na stadionu "Filip Šatrije". Pored njih dvojice i Novakovoj pobedi, pričaće se zasigurno i o njihovim partnerkama - Jeleni Đoković i Pauli Badosi.

Paula Badosa, Stefanos Cicipas
foto: Printskrin/Instagram

Grčki teniser Stefanos Cicipas i španska teniserka Paula Badosa raskinuli su sredinom ove godine, ali su ubrzo shvatili da ipak ne mogu jedno bez drugog, te su obnovili svoju vezu.

"Paula nije učinila ništa loše, a ni ja. Bilo nam je teško da budemo razdvojeni, a i ja sam prolazio kroz teške trenutke. Rekao bih da nisam to uradio baš najbolje, jer sam osećao pritisak turnira. Usklađivanje to dvoje, ličnog i profesionalnog života, činilo se teškim, pa sam odlučio da napravim pauzu", rekao je Cicipas tada.

Stefanos Cicipas, Rolan Garos
foto: Profimedia

Međutim, nakon pauze, shvatio je da ne može bez Paule.

"Shvatio sam da je moj odnos sa Paulom potpuno drugačiji od bilo kog drugog koji sam imao u prošlosti, osećam se kao da je ona moja osoba i razumemo se. I dodaje veliku vrednost svemu što radim, i želim da je što češće u mojoj blizini. Dakle, da, ponovo smo zajedno i sada je sve u redu”, ispričao je Grk.

Početak ljubavi

Paula i Stefanos su se prvi put povezali u maju 2023. godine u Italijii, tačnije u Rimu.

"Opkladio sam se sam sa sobom. Rekao sam, "Poslaću poruku Badosi ako pobedi u meču drugog kola u Rimu", a ona je igrala veoma dobro", rekao je teniser.

Paula Badosa, Stefanos Cicipas
foto: Printskrin/Instagram

Paula i Stefanos su na Spotifaju napravili zajedničku muzičku listu, a onda su promenili svoje fotografije i stavili zajedničke. Naravno, fanovi su to primetili i svi mediji su krenuli da bruje o njima.

Njih dvoje su ubrzo potvrdili da se zabavljaju tako što su podelili slatki snimak na Instagramu.

Inače, Paula važi za jednu od najlepših teniserki na svetu.

Ona je odlučila je da ne nastupi na Olimpijskim igrama u Parizu, te je rekla da će se ipak posveti nekim drugim turnirima.

Badosa je morala za Olimpijske igre da iskoristi svoj "zaštićeni renking", što nije želela da uradi, jer bi to značilo da mora da propusti jedan od preostala dva Grend slem turnira - Vimbldon ili Ju-Es Open, a jednostavno nije mogla za sva tri turnira da iskoristi svoju "olakšicu".

Ona je jednom prilikom i pohvalila Novaka Đokovića i rekla za njega da je zver!

"On ima sve: psihički je zver. Sa svime kroz šta je prošao, izlazio i takmičio se ovako. Takmičiti se i biti tako superioran na svakom takmičenju mi se čini suludo. A u tenisu je najkompletniji. A fizički, toliko vodi brigu o sebi... To je brutalno. Trenutno ne možete reći ništa osim da je najbolji. On je to pokazao. Brojevi su brojevi", rekla je teniserka.

(Kurir.rs/BlicŽena/M.F.)

Bonus video:

00:15

Novak Đoković izvadio krstić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track