KONTROVERZNA ALBANSKA ZVEZDA ODLEPILA ZA ĆEVAPIMA: Dua Lipa došla NA KOSOVO, pa pokazala kako UŽIVA U SRBIJI i poslala poruku
Foto: EPA/Jose Sena Goulao, Instagram

POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

KONTROVERZNA ALBANSKA ZVEZDA ODLEPILA ZA ĆEVAPIMA: Dua Lipa došla NA KOSOVO, pa pokazala kako UŽIVA U SRBIJI i poslala poruku

Pop kultura -

Britanska pevačica albanskog porekla, Dua Lipa, na Instagramu je objavila niz fotografija s Kosova, gde je s porodicom, dečkom i prijateljima došla na festival Sunny Hill, iza čije organizacije i sama stoji.

"Do iduće godine...", napisala je Dua Lipa u opisu objave.

Na jednoj od fotografija u galeriji u kojoj je pokazala kako se provodi u južnoj srpskoj pokrajini bili su ćevapi u somunu, što je privuklo pažnju njenih pratilaca.

"Ćevapi su najbolja stvar", "Želim da probam te male kobasice", "Veliko da za te ćevape", samo su neki od komentara.

Dua Lipa prisvajala ajvar

Inače, Dua Lipa je pre nekoliko godina gostujući u emisiji "Hot ones" kod Šona Evansa, u kojoj poznate ličnosti jedu ljuta pileća krilca i odgovaraju na pitanja, dala skandalozan odgovor o omiljenoj hrani.

Dua Lipa, ajvar
foto: Youtube printscreen First We Feast

Kada ju je voditelj pitao koji je albanski delikates koji bi svako trebalo da proba pre nego što umre, nije se premišljala ni sekunde, već je odmah rekla - ajvar.

- Oh, ajvar. To je smesa od pečene paprike, pakuje se u tegle, ljut je, divan, ide uz sve - uz jaja, uz pitu od spanaća, koja je još jedan albanski specijalitet - rekla je ona.

Dodatna ironija je bila u tome što u narednom kadru, dok je ona još pričala o ovom specijalitetu, išla slika tegle na kojoj piše "Leskovački ajvar".

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

06:44

KOSOVO JE CRNA RUPA NA BALKANU! Stručnjaci tvrde: Islamisti su tamo stacionirani! Invazija na Evropu traje tiho

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track