HARI I MEGAN KONAČNO OTKRILI ČIME SE TAČNO BAVE: Evo o čemu su pričali u PRVOM ZAJEDNIČKOM INTERVJUU od čuvenog razgovora s Oprom
Foto: CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia

kraljevska porodica

HARI I MEGAN KONAČNO OTKRILI ČIME SE TAČNO BAVE: Evo o čemu su pričali u PRVOM ZAJEDNIČKOM INTERVJUU od čuvenog razgovora s Oprom

Pop kultura -

Iako su od tog marta, 2021. godine, imali brojne ispovesti odvojeno, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa poslednji put su zajedno dali intervju kada su Opri Vinfri i celom svetu pričali o rasizmu i ponižavanju koje su navodno doživljavali u Britaniji.

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, umeli su od čuvenog "Megzita" i stupanja s funkcija viših, radnih članova britanske kraljevske porodice više puta da nas iznenade i šokiraju o svojim ispovestima o tome šta su doživljavali dok su živeli u Engleskoj.

Megan Markl, princ Hari
foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Dali su ekskluzivni intervju Opri Vinfri, snimili dokumentarni serijal za Netfliks nazvan "Megan i Hari", princ je objavio autobiografiju "Rezerva", razgovarali su s predstavnicima medija u više navrata...

Ali ako ste mislili da su rekli sve što su imali, varate se – jer ovog vikenda stiže još. Ipak, tema, izgleda, neće biti odnosi unutar porodice.

Kako piše američki portal Page Six, vojvoda Hari i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl snimili su intervju koji su dali novinarki Džejn Poli za CBS Sunday Morning, a on bi trebalo da bude emitovan u nedelju.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oni su navodno s TV ikonom razgovarali o svojoj novoj inicijativi koja se fokusira na decu i društvene mreže. Par je pričao o svom radu s roditeljima koji su izgubili decu zbog nasilja na internetu, a to će biti njihov prvi zajednički intervju od razgovora s Oprom u martu 2021. godine.

Princ Hari i Megan Markl pojavili su se u oktobru prošle godine s roditeljima preminule dece na jednom panelu u Njujorku, koji je vodila njihova Fondacija "Archewell". Tom prilikom su pozvali poznate kompanije da modifikuju aplikacije koje mogu da izazovu zavisnost i tako naškode mentalnom zdravlju mladih.

princ Hari
foto: Kola SULAIMON / AFP / Profimedia

"Molim vas, prestanite da šaljete deci sadržaj koji ne biste želeli da vaša deca vide," poručio je Hari tehnološkim gigantima pa dodao: "Mislim da je to jednostavan zahtev i da ga je lako rešiti."

Marklova je na Svetski dan mentalnog zdravlja istakla i da je prilikom razgovora sa ožalošćenim roditeljima "bilo nemoguće ne pustiti suzu slušajući njihove priče".

(Kurir.rs/Glossy/J.M.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track