OLIMPIJAC ZALUDEO ŽENE ŠIROM SVETA: Pokazao TRBUŠNJAKE kao kamen, a njegova figura bacila sve u trans "Sam Bog ga je isklesao"
Foto: Gian Mattia D'Alberto / LaPresse / Profimedia

IZGLEDA KAO APOLON

OLIMPIJAC ZALUDEO ŽENE ŠIROM SVETA: Pokazao TRBUŠNJAKE kao kamen, a njegova figura bacila sve u trans "Sam Bog ga je isklesao"

Pop kultura -

Tomas Ćekon koji je u ponedeljak uveče doneo zlato Italiji u plivanju na 100 metara leđno osvoji je srca žena širom sveta.

Talentovani plivač, inače višestruki evropski i svetski prvak, zaludeo je obožavateljke širom sveta, koji ističu da pleni neverovatnom figurom i stasom.

Euforija za Ćekonom počela je pre nekoliko dana na dodeli medalja na Olimpijskim igrama u muškoj štafeti 4x100 metara slobodno, gde se pojavio i ovaj zgodni plivač.

Tomas se zajedno sa svojim kolegama plvačima popeo na postolje, ponosno podigao ruke, a u tom momentu se pomerio i njegov duks, koji je pokazao isklesane trbušnjake sportiste.

Vatreni Italijan zapalio masu

Mreže su se usijale, a dame nisu štedele komplimente na račun zgodnog Italijana.

"Ovaj čovek je nestvarno lep", "Sav patriotizam napušta moje biće kada je Tomas Ćekon na ekranu", "Ovog čoveka sam Bog blagoslovio i isklesao", samo su neki u nizu komentara oduševljene publike.

Ćekon u plivačkom svetu nosi nadimak "morski pas" zbog brzine u vodi. Inače, on je svetski rekorder u disciplini na 100 metara leđno, ali i na 4x100 metara slobodnim stilom.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track