Javnost danima bruji da je američka pop ikona Tejlor Svift u tajnosti rekla da svom izabraniku, Travisu Kelceu. Mnogobrojni fanovi danima polemišu o tome da li su se tajno venčali, a sve je počelo slučajno.

profimedia0841592133.jpg
Patrick Smith / Getty images / Profimedia 
ŠIŠKA SE DA SU SE TAJNO VENČALIfoto: Patrick Smith / Getty images / Profimedia

Kako neki tvrde, otkrio ih je detalj u Travisovom klupskom apartmanu Kanzas Siti Čifsa na stadionu Arouhed. Jedan navijač kluba podelio je fotografiju sa ove lokacije na kojoj se mogla videti Tejlorina fotografija sa nastupa, prenosi Mirror.

- Tejlor je ovde! Takođe, činjenica da ovde stoji poster turneje Eras turneje je tako smešna - napisao je on, a ubrzo su počele spekulacije da se par venčao.

profimedia0845756472.jpg
Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia 
ŠIŠKA SE DA SU SE TAJNO VENČALIfoto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

"Žao mi je, ali ovo dvoje su u braku. Oni to nikada neće objaviti i potpuno ne moraju. Verovatno će nam reći na novom albumu, ali to rade ljudi koji su u braku" bio je jedan od komentara.

"Tejlor i Trevis mora da su već u braku, samo nemamo pojma“, glasio je drugi.

Međutim, bilo je i onih koji se sa tim nisu slagali. "Nema dokaza koji bi sugerisali da su u braku. Nagađanja verovatno potiču od navijača koji su primetili novi detalj u Kelceovom apartmanu na stadionu Arrovhead, ali to ne potvrđuje vezu između njih dvoje", napisao je jedan korisnik na X .

Inače, Kelče i Svift su u vezi od prošle godine, ali su je dugo krili.

profimedia0845761241.jpg
Jeff Speer/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia 
ŠIŠKA SE DA SU SE TAJNO VENČALIfoto: Jeff Speer/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

"Otkad su se upoznali, oboje su potrošili više od milion dolara na privatne avione. Unajmili su preko 20 telohranitelja koji su plaćeni preko hiljadu dolara dnevno", rekao je izvor pa dodao da se Travis ne libi da ugoditi Tejlor stvarima koje voli.

(Kurir.rs/I.M.)