DŽENIFER ANISTON POLILI ULJEM ZA MOTORNA VOZILA: Za sve su odgovorne njene kolege, glumica ŠOKIRANA, evo šta se krije iza svega
Glumica Dženifer Aniston, Foto: Printscreen/X/Annabel

neslana šala

DŽENIFER ANISTON POLILI ULJEM ZA MOTORNA VOZILA: Za sve su odgovorne njene kolege, glumica ŠOKIRANA, evo šta se krije iza svega

Pop kultura -

Američka tv dramu "Jutarnji šou" ponovo je ispred kamere spojiila Dženifer Aniston i Riz Viterspun, kao nekada dok su glumile sestre u sitkomu "Prijatelji". Da bi atmosfera bila opuštenija, članovi ekipe se trude da ostanu pozitivni čak i kada je naporan dan snimanja. To im je i prešlo u naviku, s obzirom da se snima četvrta sezona.

Tako se ekipa našalila sa Dženifer, znajući da se neće naljutiti i da će to prihvatiti da osmehom na licu. Naime, nju su polili lažnim uljem, nalik na ona za motorna vozila, piše "Unilad".

U toku snimanja jedne scene, Dženifer stoji ispred grupe demonstranata za koje neki navode da predstavljaju klimatske aktiviste. Drže oni razne transparente, a onda u toku tih demonstracija na Dženifer, koja tumači ulogu Aleks Levi, pravo niotkuda lažno ulje prosuto na nju. Na društvenim mrežama su mnogi ostali zbunjeni jer nisu znali da li je to deo scenarija ili se slučajno dogodilo.

Fotografije su naravno izazvale bujicu reakcija fanova i pratilaca.

"Ljudi koji protestuju protiv nafte, bacili su na nju upravo to, a ona je izgleda zbunjena. Šta mislite na šta su ciljali?, glasio je jedan od komentara.

"Ko i šta im je motiv?", dodao je drugi.

"To je u samom kadru, u dužoj verziji se čuje "rez" tako da je namerno," zaključio je treći. ... neki su od komentara.

Emitovanje ove sezone se očekuje tokom 2025. godine.

(Kurir.rs/Ona/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track