SOFIJU VERGARU ZASENIO SIN: Glumicu NIKAD ne viđamo U OVAKVOM IZDANJU, a za njenog naslednika s razlogom kažu da je FRAJERČINA
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

KRV NIJE VODA

SOFIJU VERGARU ZASENIO SIN: Glumicu NIKAD ne viđamo U OVAKVOM IZDANJU, a za njenog naslednika s razlogom kažu da je FRAJERČINA

Pop kultura -

Holivudska glumica Sofija Vergara uputila se na porodični odmor u Monako. Društvo joj pravi partner Džastin Saliman i zgodni sin Manolo, kog je dobila u braku s Džoom Gonzalesom.

Sunčani dan iskoristili su za šoping, a paparaci su ih snimili u skroz opuštenom izdanju.

Sofija Vergara, Džastin Saliman
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sofija je nosila široke crne pantalone i belu majicu, gornji deo trenerke vezala je oko struka, a to je izdanje u kom je stvarno retko viđamo. Modnu kombinaciju upotpunila je belim patikama i skupocenom trobom brenda YSL.

Ipak, najveću pažnju je privukao njen sin Manolo, koji intrigira mnoge obožavateljke.

Sofija Vergara, Džastin Saliman
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Sofija, koja je nedavno napravila pravu senzacija na internetu zbog Netflixove serije "Griselda", u kojoj glumi ozloglašenu narko-šeficu, prošle godine se razvela od Džoa Manganijela, a sada je u vezi s hrirugom Džastinom Salimanom.

Džo Manganijelo je takođe nastavio dalje. Dao je svima do znanja da je zaljubljen u Kejtlin Okonor tako što je s pratiocima podelo fotografije na Instagramu s romantičnog sastanka uoči Dana zaljubljenih, gde su se mazili i slušali rok bend.

Džo Manganijelo i Sofija Vergara
Džo Manganijelo i Sofija Vergarafoto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pre ove objave, TMZ je otkrio da se par uselio zajedno. Izvor je rekao da su Manganijelo i Okonor jako zaljubljeni i da su povezani zbog svojih korena iz Pitsburga i strasti prema putovanjima.

Zanimljivo je još to da je glumac u nedavnom intervjuu otkrio šta je razlog razvoda od Sofije Vergare.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

02:20

POČEO SAM DA PIŠEM KNJIGU OD OČEVIH IZREKA Sin Bate Živojinovića o utiscima sa izložbe Bata u 90 slika: Otkrio jaku simboliku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track