UBILA SE SKOKOM U REKU SENU:"Počeo je da klizi debelom šapom ispod moje suknje", glumica optužila kolegu, pa presudila sebi
Foto: Printscreen/Youtube

svi su se potresli

UBILA SE SKOKOM U REKU SENU:"Počeo je da klizi debelom šapom ispod moje suknje", glumica optužila kolegu, pa presudila sebi

Pop kultura -

Francuska glumica Emanuel Debever (60) oduzela je sebi život skočivši u Senu u Parizu nakon što je iznela optužbe za seksualni napad protiv glumca Žerara Depardjea.

Glumica Emanuel Debever izvršila je samoubistvo u dobi od 60 godina bacivši se u Senu 7. decembra 2023. godine istog dana kada je objavljen istraživački program „Complement d'enkuete“ koji je ponovo pokrenuo optužbe za seksualno nasilje protiv glumca. Razlozi koji su Emanuel Debever naterali da izvrši samoubistvo nisu bili detaljno otkriveni. Mnoge je navela ova koincidencija događaja da pomisle kako je Depardje razlog.

Glumica je javno optužila Depardjea
Glumica je javno optužila Depardjeafoto: Profimedia

Javne optužbe

Ona je 2019. na Fejsbuku objavila kratku poruku u kojoj je obavestila javnost da je Žerar Depardje pokušao da je neprimereno pipka dok se zajedno vozili kočijom tokom snimanja filma "Danton" iz 1982, kada je ona imala samo 19 godina.

" Mr. Depardje je danas oslobođen optužbi za silovanje i seksualno zlostavljanje. Nemam komentar. U Dantonu sam igrala Luison, Dantonovu mladu ženu. Čudovište se prepustilo mnogim stvarima tokom snimanja, koristeći prisnost kočije. Zavukao je svoju veliku šapu ispod moje skunje, govoreći da je to uradila „da bi se osećao bolje“. Ja sam se tome protivila", napisala je tada glumica.

Emanuel se ubila skokom u Senu
Emanuel se ubila skokom u Senufoto: Printscreen/Youtube

Godine 2013, nakon kontroverze sa francuskim poreskim vlastima, Depardje je već napustio Francusku da bi se nastanio u toj oblasti, u Nešinu, gde je dobio toplu dobrodošlicu od stanovnika i lokalnih političara. Tada ga je gradonačelnik Estaimpuisa Danijel Senesael proglasio za počasnog građanina, a Depardje je organizovao veliku zabavu za svoje nove komšije.

Nove optužbe protiv glumca

Protiv francuskog glumca Žerara Depardjea isplivale su nove optužbe za seksualno napastovanje, nakon što je 9. januara jedna žena podnela tužbu protiv njega za seksualni napad koji se dogodio na snimanju filma pre 10 godina.

Žena, koja želi da ostane anonimna, u vreme incidenta imala je 24 godine. Radila je kao asistentkinja i optužuje slavnog glumca da je, uz prostačke primedbe, dirao njene intimne delove, piše list Le Courrier de l‘Ouest.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:54

NAJBOLJI SRPSKI TRUBAČ PROGOVORIO O TEŠKOJ SAOBRAĆAJCI PA OPLEO PO OTVARANJU OI: Ako se tako nešto desi u Srbiji uradiću OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track