PEVAČ SE USELIO U NOVU KUĆU, PA UMALO IZGUBIO ĆERKICU: Marija se DAVILA U BAZENU, samo sekunde su je delile od tragedije!
Foto: Leco Viana / imago stock&people / Profimedia

POTRESNA ISPOVEST

PEVAČ SE USELIO U NOVU KUĆU, PA UMALO IZGUBIO ĆERKICU: Marija se DAVILA U BAZENU, samo sekunde su je delile od tragedije!

Pop kultura -

Pevač kantri muzike Ze Felipe spasao jednogodišnju ćerku od davljenja samo tri dana nakon useljenja u raskošan dom

U video snimku objavljenom u njegovoj Instagram storiji u četvrtak, 26-godišnjak, čije je pravo ime Hoze Kosta, rekao je da se njegovo najmlađe dete, Marija Flor, igralo sa svojom trogodišnjom sestrom Marijom Alis, kada se okliznula i pala u bazen. Felipe koji je bio obučen u uličnu odeću skočio je u bazen i uspeo da izvuče ćerkicu.

"Marija Flor je gurala te stvari tamo“, rekao je pevač dok je pokazao prema plovku u bazenu. Napravila je jedan potez i počela je da se davi. Uskočio sam u patikama, sa telefonom i svime. To je ludo! Morate biti oprezni", poručio je muzičar.

@zefelipecantor Essa casa é sua casa, nós deixamos ela pra você, Jesus 🙌🏻 Depois de 3 anos, nossa casa ficou pronta!!! Mais um sonho realizado! Vai ser aqui que vamos criar nossos filhos e se Deus nos permitir, viver pro resto de nossas vidas!!! Aqui é nosso lar, do jeito que sempre sonhamos… Somos gratos a Deus por nos abençoar tanto, com uma casa linda, uma família linda, um trabalho que amamos, por termos saúde, enfim, são muitas bençãos e nós só temos que agradecer mesmo!!! GRATIDÃO! Toda honra e glória a Deus 🙌🏻 2024 É NOSSO 💖💜💙 @Virginia ♬ A Casa É Sua - Redenção

Marija Flor očigledno nije bila uznemirena i vratila se u bazen dok je Ze Felipe ponovo proživeo zastrašujući incident.

„Imao si sreće što sam skočio. Sledeći put ću vam bar dati malo vode u bazenu“, našalio se Ze Felipe.

Ze Felipe i njegova influenserska devojka Virdžinija Fonseka, uselili su se u kuću u ponedeljak. Porodica je održala posebnu ceremoniju pre nego što je ušla u rezidenciju tako što je lokalni sveštenik to blagoslovio.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:54

NAJBOLJI SRPSKI TRUBAČ PROGOVORIO O TEŠKOJ SAOBRAĆAJCI PA OPLEO PO OTVARANJU OI: Ako se tako nešto desi u Srbiji uradiću OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track