"SA SVAKIM KRAJEM DOLAZI NOVI POČETAK" Istog dana podnela ZAHTEV ZA RAZVOD i saopštila da je TRUDNA, reperka sve šokirala (FOTO)
Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

TEĆE DETE NA PUTU

"SA SVAKIM KRAJEM DOLAZI NOVI POČETAK" Istog dana podnela ZAHTEV ZA RAZVOD i saopštila da je TRUDNA, reperka sve šokirala (FOTO)

Pop kultura -

Kardi Bi je na Instagramu objavila da je trudna. Reperki i njenom suprugu, Ofsetu, biće ovo treće dete.

"Sa svakim krajem dolazi novi početak. Toliko te volim i jedva čekam da svedočiš onome što si mi pomogao da postignem. Mnogo je lakše podneti životne preokrete, ali ti, tvoj brat i tvoja sestra pokazali ste mi zašto vredi truditi se", napisala je pevačica.

Zanimljivo je da je istog dana Page Six objavio da je Kardi zatražila razvod od supruga Ofseta usred glasina o njegovoj prevari. Takođe traži starateljstvo nad decom, ćerkom Kalčur (5) i sinom Vejvom (2).

"Udaljili su se. To ju je nagnalo na ovu odluku više nego išta drugo. Ovo je nešto što ona želi da uradi. To nije nešto što se dogodilo preko noći. Na istoj su stranici. Udaljili su se i taj osećaj je s vremenom postao sve jači", rekao je izvor.

Kardi Bi
foto: Mark RALSTON / AFP / Profimedia

Podsetimo, ovo nije prvi put da Kardi podnosi zahtev za razvod braka. 2020. godine je uradila istu stvar, ali se dva meseca kasnije predomislila i pomirila sa suprugom s kojim se venčala 2017. godine.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

01:36

SAJSI MC UPUTILA SAVET BUDUĆIM MAJKAMA: Jako je važno da u trudnoći svaki dan radite OVO! Reperka nastupala i u drugom stanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track