PRIZOR IZ "RANJENOG ORLA" NA MEČU NOVAKA ĐOKOVIĆA SVE FRAPIRAO:Ovo je najluđa scena s Olimpijskih igara, Srbi ne mogu da se načude
Foto: EPA Caroline Blumberg, Printscreen

HIT

PRIZOR IZ "RANJENOG ORLA" NA MEČU NOVAKA ĐOKOVIĆA SVE FRAPIRAO:Ovo je najluđa scena s Olimpijskih igara, Srbi ne mogu da se načude

Pop kultura -

Novak Đoković savladao je Italijana Lorenca Musetija za svoje prvo finale na Olimpijskim igrama i prvi put u dugogodišnjoj i plodonosnoj karijeri imaće priliku da se bori za zlatnu medalju! I dok većina Srbija slavi podvig našeg tenisera i nada se da će u svoju vitrinu trofeja dodati jedino veliko odličje koje mu nedostaje, jedan deo navijača uspeo je da primeti detalj na tribinama o kom sada svi pričaju.

Iako se tokom meča Novaka Đokovića, barem kada su prisutni gledaoci na tribinama u pitanju, svi koncentrišu na njegov boks i poznate ličnosti koje su došle da bodre našeg teniskog asa ili njegovog protivnika, neretko se desi da "obični ljudi" zasene sve one koji su po navici u fokusu fanova i publike. U vezi sa tim, tri devojke, koje su pratile meč Noleta i Musetija, potpuno su skrenule pažnju na sebe zbog odevnih kombinacija, koje nedoljivo podsećaju na one koje su nosile glumice i statistkinje u jednoj od najpopularnijih serija u Srbiji.

"Na Đokovićev meč stigle i statistkinje iz serije 'Ranjeni orao'", stoji u opisu fotografije tri navijačice sa terena "Filip Šatrije" u Parizu.

Fanove devojke podsetile i na Nedu iz serije "Greh njene majke"

Ove devojke, odevene u stilu dama s početka dvadesetog veka, mnoge fanove iz Srbije odmah su podsetile na Slobodu Mićalović i koleginice iz najpoznatijeg televizijskog ostvarenja zasnovanom na romanu Mir Jam.

U komentarima ispod objave, koja je postala viralna na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, korisnici pomenute platforme bili su oduševljeni poređenjem, pa su pojedini odmah požurili da napišu da su u pitanju "Neda, Neda i Neda", aludirajući na lik Nede Pavlović, koju je tumačila glumica Ivana Jovanović - ali u seriji "Greh njene majke".

Iako uspehu "Ranjenog orla" naredno, gorepomenuto ostvarenje po zapisima Milice Jakovljević Mir Jam nije uspelo ni delom da se približi, scena u kojoj Jovanovićeva izgovara rečenicu "Dunjice, to sam ja, Neda", potpuno je zasenila obe serije, te je to razlog zbog kog mnogi kako "Ranjenog orla", tako i "Greh njene majke" mahnito povezuju sa likom Nede.

Novak sa Alkarazom za zlato

U svakom slučaju, objava je mnoge zabavila i nasmejala, a najvažnije od svega jeste da je Novak pobedio u meču tokom kog su ga "tri Nede" bodrile, pa će se sutra boriti za zlato sa trenutno najvećim rivalom - Karlosom Alkarazom.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

00:15

Novak Đoković izvadio krstić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track