OVA LEPOTICA JE SVASTIKA NIKOLE JOKIĆA: Maja i Natalija su nerazdvojne, a evo šta kaže za TROFEJNOG ZETA - neverovatno!
Foto: Instagram / Natalija Jokić

ne voli eksponiranje

OVA LEPOTICA JE SVASTIKA NIKOLE JOKIĆA: Maja i Natalija su nerazdvojne, a evo šta kaže za TROFEJNOG ZETA - neverovatno!

Pop kultura -

Nikola Jokić zajedno sa saigračima iz reprezentacije juriša ka olimpijskoj medalji u Parizu, a najveću podršku pruža mu supruga Natalija sa kojom je u ljubavi još od školskih dana.

Natalija je veoma posvećena porodica, a nedavno je otkriveno da je ponovo u blagoslovenom stanju, te da će ona i srpski košarkaš dobiti drugo dete, te će njihova ćerkica Ognjena imati društvo.

Natalija i Nikola zajedno su od školskih dana
Natalija i Nikola zajedno su od školskih danafoto: Instagram / Natalija Jokić

O lepoj Jokićevoj supruzi malo toga se zna u javnosti. Ona se trudi da se javno ne eksponira. Pre nekoliko godina otkriveno je da je sa roditeljima u izbegličkoj koloni pobegla od rata. Natalija ima i sestru Maju koja je od nje starija tri godine.

Maja kaže da se sa sestrom Natalijom koja sa Nikolom i njihovom ćerkom Ognjenom živi u Denveru, čuje konstantno. Razdvojenost uz nove tehnologije i nije tako strašna, kako dodaje.

Natalija i Maja sa Nikolom
Natalija i Maja sa Nikolomfoto: Pritnscreen/Instagram

"Natalija je moja druga polovina, mi smo stvarno jako vezane, daleko smo, ali to ništa ne znači", govorila je Maja za Blic.

Kao i Natalija, Maja odiše prirodnom lepotom i veoma je atraktivno građena. Maja je pre nekoliko godina intervjuisala svog zeta.

"Bilo je to za moje master studije. Završila sam Pedagoški fakultet, pa posle toga upisala master, pa sam imala određenu temu i bilo mi je najlakše da intervju uradim sa nekim koga znam", napominje i objašnjava kako gleda na to što je njen zet najbolji košarkaš na svetu i planetarno popularan:

"Natalija i Nikola su jako dugo zajedno. Iskreno da vam kažem, uopšte ga ne posmatram kao nekog poznatog. Mi živimo u malom mestu gde njega svi znaju, poštuju, vole i cene. Kada je neko član vaše porodice dugi niz godina, onda nemaš osećaj da je on nekome drugom poznat", rekla je Maja.

(Kurir/M.J)

Bonus video:

02:45

BIVŠI REPREZENTATIVAC TVRDI: OVA GENERACIJA KOŠARKAŠA JE JEDNA OD NAJJAČIH! Srbiju istakao kao favorita, ali i ove dve ekipe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track