Glumac Sergej Trifunović uživa u bračnom životu, a sada su on i njegova novopečena supruga Isidora odlučili da letnje dane provedu u prirodi.

Naime, supružnici su posetili Zlatibor i tamo uživali u duruštvu proslavljenog srpskog glumca Dragana Gagija Jovanovića. Poznato je da on već duže vreme na ovoj planini ima vikendicu koja je smeštena u izolovanom delu, daleko od gužvei da tamo rado provodi vreme. Sada je ugostio i mlađeg kolegu i njegovu suprugu.

"Moj rođak sa planine", napisao je šaljivo Sergej ispod fotografije na kojoj su on i njegova supruga nasmejano pozirali zajedno sa Gagijem.

Zemunac pronašao mir na Zlatiboru

Iako je Zemunac od glave do pete, a ima i kuću u najlepšem delu ove varoši na Dunavu, popularni glumac zaljubljen je i u mesto Ribnicu, kod Zlatibora, gde provodi svaki slobodan trenutak. Do vikendice Dragana Jovanovića, ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, a imanje je okruženo pašnjacima. Pastoralni prizori za kakvima u ludilu današnjeg vremena sve češće žudimo.

Dragan Gagi Jovanović uživa na vikendicifoto: Printskrin/Instagram

"Mogao bih da priznam da ovo doživljavam kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo ceo život. Jednostavno, dođe trenutak kada shvatiš da to može da ostane samo jedna uspomena i da bude lepa turistička destinacija", priznao je svojevremeno Gagi u intervjuu za Al Jazeeru.

(Kurir/M.J)

Bonus video:

kurir televizija MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam